Principal » Internet » O mare eșec e-administrare. Cele mai importante site-uri nu funcționează (actualizare)

O mare eșec e-administrare. Cele mai importante site-uri nu funcționează (actualizare)

Internet : O mare eșec e-administrare. Cele mai importante site-uri nu funcționează (actualizare)

** Actualizare, 14:45 COI a informat despre eliminarea totală a eșecului de astăzi și a soluției personalului de criză. Deocamdată, Ministerul Digitizării nu a răspuns postulatelor utilizatorilor de internet, potrivit căruia ar trebui publicat un raport special privind epoca de e-administrare e-administrare electronică.

[Frame Actualizare, 13: 45 * Centrul IT central a anunțat că a fost restabilită funcționarea sistemelor SRP, a platformei CEPIK și EPAAP, ceea ce înseamnă că există în mod normal birouri. Cu toate acestea, serviciile PZ nu au fost lansate.Gov.PL și Epuaap.Gov.EN. Încă nu știm cauzele eșecului.

Astăzi, site-ul // t nu sunt disponibile din orele de dimineață.CO / EWM9J9K5HS, // T.CO / mFJ2JNTVKK, // t.CO / 5ge0cyntk, // t.CO / KGXWYOYHR. Sistemele SRP, CEPIK și EPUAP nu sunt, de asemenea, disponibile. Lucrări intensive la eliminarea eșecului. Scuze pentru neplăceri. băutură.stare de nervozitate.Com / yc8xysfsuq

- Ministerul Digitizării (@MC_GOV_PL) La 12 iunie 2018, există în esență toate serviciile majore de administrare electronică: cetățean.Gov.PL, PZ.Gov.PL, Pepik.Gov.PL, Epuaap.Gov.EN. Consecințele sunt grave - funcționarea birourilor este dificilă, este, de asemenea, imposibil de utilizat pentru a verifica identitatea profilului de încredere.

Printre comentariile utilizatorilor de Internet, nu există întrebări cu privire la orice scurgere de date sau de securitate de date. După reforma protecției datelor cu caracter personal, stațiunea are obligația de a publica un raport relevant, pe care cetățenii o întreabă deja acum. Vom informa cu privire la dezvoltarea situației în mod regulat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu