Principal » Windows » Viata la tara

Viata la tara

Windows  : Viata la tara

Viața rurală este un MMO clasic cu elemente de strategie, care este disponibil de la un browser web pentru persoanele de toate vârstele. Jucătorul joacă un fermier care trebuie să aibă grijă de fermă - să se îngrijească de animale și de culturi, dar și să-și dezvolte ferma.

La începutul tutorialului

Începem cu o viață rurală dintr-un tutorial simplu. El conduce un pas cu pas de activitățile de bază pe care le putem face în timpul jocului. Datorită lui, vom învăța cum să colectăm culturi și să le proces, să furați animalele și să primim produse din ele, precum și să punem clădiri noi.

Jocul arata ca?

După începerea jocului în mâinile noastre, există o mică fermă pe care trebuie să o menținem și să ne dezvoltăm. Sarcinile de bază ale jucătorului sunt culturile de fân și colectarea animalelor, hrănirea animalelor, prelucrarea materiilor prime și dezvoltarea unei ferme despre clădirile noi. Nu există lipsă de viață rurală. În plus, sunt oferite diferite tipuri de decorațiuni, decorațiuni sau echipamente care permit orice modalitate de a personaliza ferma noastră.

Într-un magazin virtual, în afară de elementele, semințele și copacii, animalele, echipamentele sau așa-numitele. Farmerul ajută la accelerarea creșterii plantelor sau creșterea cantității de culturi colectate. Unele dintre produsele sau fructele pe care le-am produs prin putem vinde numerarul virtual pentru dezvoltarea fermei. Un aspect important al vieții rurale este de a menține contacte bune cu alți jucători care ne pot sprijini, de exemplu. prin irigarea câmpurilor sau transmiterea cadourilor.

Caracteristicile cheie ale jocului:

  • MMO cu elemente de strategie din fereastra browserului
  • Rularea și dezvoltarea propriei ferme
  • Un număr mare de plante disponibile, copaci, animale și clădiri
  • Stabilirea contactelor cu alți jucători
  • Jocul disponibil în fereastra browserului
  • gratuit cu posibilitatea de micropayment

Recomandat
Lasă Un Comentariu