Principal » Gaming » Witcherul 3: sânge și vin - un alt DLC al loviturii noastre!

Witcherul 3: sânge și vin - un alt DLC al loviturii noastre!

Gaming  : Witcherul 3: sânge și vin - un alt DLC al loviturii noastre!

În câteva zile, exact 31 mai va fi primul ministru al unui alt add-on la hit-ul nostru nativ - Witcher 3. Noul DLC este numit sânge și vin și ne mută într-un teren destul de nou numit Touissant. Există foarte multe ore de distracție mare. 

Acțiunea suplimentului Sânge și vin ne duce la un teren destul de nou numit Touissant. Interesant, mărimea zonei noi se potrivește aproape cu cea pe care o cunoaștem de la versiunea de bază a jocului - Skellige Isors. Aceasta este una dintre puținele țări ale Universului Witcher Universe până acum la război. Din păcate, în Touissant, Sielanka nu durează mult, pentru că duchia de pe pista bătută are fața întunecată. 

Proprietarii Winnic efectuează un război ascuns prin saturarea concurenței lui Zbierów, în timp ce în colțurile misterioase ale pământului ascunzând monștri și fiare periculoase și fără precedent. Ca și cum nu ar fi fost suficient, cineva nou - apare un criminal, care probabil nu este un om. 

Este adevărat că noul DLC nu face multe schimbări în mecanica jocului general, dar împreună cu noua înțelepciune, numeroase sarcini ne așteaptă, misiuni laterale (există 90 de ani!) și o mulțime de personaje noi. Mai mult, în timpul jocurilor cu Geralt, se vor confrunta cu 20 de noi adversari. Ca și cum acest lucru nu a fost suficient, aditivul introduce până la 30 de indisponibili la armă și 100 de elemente noi ale armurii, nivelul maxim de dezvoltare a caracterului a fost, de asemenea, majorat, datorită faptului că noul joc Plus. Puțin?

Witcherul 3: Sângele și vinul oferă, de asemenea, noi activități. De exemplu, putem participa la turneele lui Knight, precum și să extindem podgoria Corvo Bianco, acționând ca sediu al nostru și oferind un erou o serie de beneficii suplimentare. Este probabil suficient să vă încurajăm să așteptați cu răbdare aceste câteva zile pentru acest mare plus promițător.

Recomandat
Lasă Un Comentariu