Principal » Internet » Willge în Whatsappie. E timpul să-i spun la revedere altor mesageri?

Willge în Whatsappie. E timpul să-i spun la revedere altor mesageri?

Internet : Willge în Whatsappie. E timpul să-i spun la revedere altor mesageri?

Ieri un nou nou a apărut într-un browser Skype. Cu toate acestea, este dificil să presupunem că abilitatea de a crea o conversație fără a avea un cont va fi interesată de utilizatorii care au fost deja obișnuiți cu acești mesageri mobili ca viber, semnal sau în cele din urmă Whatsapp. Și la ultima lovitură a funcției, care, vorbind pe scurt, poate Skype 'și Post.

Pe blogul oficial al comunicatorului, a apărut un mesaj de anunțare că, în curând, la ceea ce va fi oferit posibilitatea de a efectua apeluri video. Desigur, aceasta nu este o surpriză - deja în luna mai au existat informații că comunicatorul popular va primi, de asemenea, o astfel de funcție în Polonia.

Astăzi știți deja mai multe despre acest subiect, mai ales când este vorba de disponibilitate. Lunile de testare aparent plătite pentru: Apelarea video în Whatsappie va fi cu adevărat multiplatformă, utilizați-le va fi capabilă să android, iOS și ferestre mobile. Aceasta este, în principiu, singurele detalii despre care știm până acum, nu există informații despre ca apelul video să fie, de asemenea, disponibil într-o versiune de browser. Vom afla mai multe în câteva zile când vor apărea actualizările.

Anunțul este doar o unitate video nu este singura noutate care poate atrage utilizatorii ulteriori la ceea ceappa cu Skype '. Recent, a fost adăugată și posibilitatea de verificare a identității în două etape, care a lansat în setările aplicației. Programul poate fi găsit, desigur, în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu