Principal » Android » Exerciții pe burta A6W10.1.1

Exerciții pe burta A6W10.1.1

Android  : Exerciții pe burta A6W10.1.1

Exerciții pe burta A6W - un stomac plat la domiciliu este un program adresat persoanelor care doresc să efectueze o formare cunoscută sub numele de aerobic șase Weidera (A6W).

Datorită exercițiilor incluse în program, vă vom practica mușchii de burtă în fiecare zi timp de 42 de zile. Aerobic Six Weidera este format din șase exerciții diferite care au fost discutate în detaliu și prezentate folosind animații necomplicate. Dacă nu îndepliniți pe deplin propunerile autorilor incluse în planul de instruire, îl putem modifica și îl pot adapta nevoilor dvs.

Exercițiile de burtă A6W conțin o funcție de monitorizare a greutății și taliei. În plus, utilizatorul are opțiunea de a oferi progresul lor prin intermediul site-urilor populare de rețele sociale.

Aplicația A6W Belly Exercițiu este disponibilă pentru descărcare gratuită, dar conține anunțuri (care doresc să le dezactiveze, trebuie să achiziționați o versiune pro care vă permite să schimbați secvența de exerciții și să utilizați pielea întunecată).

Recomandat
Lasă Un Comentariu