Principal » Internet » Practica cu telefonul smartphone: endomondo

Practica cu telefonul smartphone: endomondo

Internet : Practica cu telefonul smartphone: endomondo

În spatele ferestrei și o vreme mai bună, deci merită să profitați de acest lucru și să dedicați un pic de activitate fizică, în special că mai multe sporturi nu necesită cheltuieli financiare extraordinare de la noi. Puteți utiliza mai multe aplicații pentru a vă monitoriza propriul progres și împărtășiți. Unul dintre ei este foarte popular endomondo.

Datorită trackerului sportiv Endomondo, vă putem urmări activitatea sportivă, monitorizează progresul și verificați istoricul. Datorită aplicației, vom verifica toate instruirile și datorită servirii multor discipline, vom salva orice progres în baza de date. Este important faptul că avem acces la date nu numai de la nivelul unui dispozitiv mobil, ci și un site web. Toate datele sunt sincronizate automat. Utilizarea Endomondo nu înseamnă neapărat că toți prietenii vor ști cum să ne sfătuim, depinde de noi ce informații vor vedea alți utilizatori - acest lucru nu este doar un instrument pentru măsurarea activității, ci o rețea socială întreagă pentru activi fizic.

Aplicarea de sprijin nu ar trebui să aibă nici o dificultate pentru oricine. După ce am pornit, alegem tipul de formare, de exemplu. călărind o bicicletă, alergând, înot, și apoi renunțăm la exerciții. Aplicația funcționează în fundal și pe baza datelor meteorologice, locația GPS și alți senzori opționali conectați la dispozitivul monitorizează întreaga activitate. În acest fel, informațiile despre viteze sunt colectate, înălțimea pe care găsim o cale de mers pe jos, timp de exercițiu, precum și calorii arse. Traseul pentru a învinge este afișat folosind Google Map, este posibil să se verifice de ori pe secțiuni individuale, precum și verificarea pulsului.

Exercițiul nostru nu necesită prea multă mișcare și nu avem senzori? Nimic pierdut! În Endomondo, fiecare dintre antrenamentele poate fi înregistrată manual, deci nu vom adăuga informații despre o oră petrecută la sala de gimnastică fără o problemă pentru a vă rezuma realizările la sfârșitul lunii. Să adăugăm că, în plus față de antrenamentul endomondo obișnuit, vă permite să determinați un obiectiv specific (de ex. kilometri pentru a rula), folosind căi gata făcute de alți utilizatori, aruncând provocări cu prietenii și dvs., precum și cu formarea intervalului. În exerciții ne vom sprijini prin prevederile în care vom determina de câte ori vrem să ne antrenăm în timpul săptămânii sau câte calorii intenționăm să ardem.

Endomondo este, de asemenea, un fel de rețea socială de oameni activi din punct de vedere fizic. Aplicația vă permite să vă observați prietenii, împărtășiți-vă propriile rezultate, precum și participarea la concursuri de grup. Printre acestea veți găsi numeroase concursuri și organizații de caritate organizate de diverse companii. Aplicația permite, de asemenea, discuții rapide în alte rețele sociale și publicarea acestora pe Facebook sau Twitter. Programul poate recunoaște, de asemenea, melodiile pe care le ascultăm în timpul antrenamentului și le adăugăm la detaliile activității.

Posibilitățile lui Endomondo sunt foarte mari, aplicația va aprecia atât amatorii compleți, cât și persoanele care se ocupă de un mod profesionist. Este important faptul că programul din versiunea de bază este disponibil gratuit. Producătorul oferă, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra un cont premium care a extins posibilități. Vă invităm să descărcați aplicația, veți găsi în baza de date a site-ului nostru în versiunea pentru Android, IOS, precum și Windows Phone.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu