Principal » Internet » Google News: Un cititor excelent va străpunge un bule informativ pe Android

Google News: Un cititor excelent va străpunge un bule informativ pe Android

Internet : Google News: Un cititor excelent va străpunge un bule informativ pe Android

Mare știri cititor Google News într-o nouă versiune a ajuns la Android. Merită să o testați din mai multe motive. Un articol interesant pentru noi sunt selectați de inteligența artificială și grupate pentru a afișa evenimente din diferite site-uri, ceea ce ne permite să cunoaștem opinii diferite pe același subiect.

[1/2
[1/2

Aplicația Android practic nu diferă de știrile Google Refreshed IOS, pe care le-am descris mai devreme, îți voi reaminti doar cele mai importante funcții de aplicație. Pe baza intereselor noastre despre care Google știe destul de multe, știrile din Polonia și din lume vor fi selectate, precum și sport sau distractive. În ecranul de întâmpinare, vom vedea mai întâi cele 5 cele mai importante propoziții, sub următoarea prioritate inferioară. Desigur, puteți raporta dorința de a citi mai mult sau mai puțin pe un subiect sau deloc pentru a ascunde serviciul de informare neîngricat.

[1/2

De asemenea, puteți naviga pe anteturi cu categorii. Mesajele importante, descrise pe mai multe portaluri, vor fi afișate ca o singură carte cu o prezentare de diapozitive sau o listă de articole care prezintă subiectul din diferite pagini.

Google News vă oferă posibilitatea de a găsi portalurile dvs. de informare preferate și de a le adăuga pentru a vă abona dacă nu au fost încă incluse în aplicație. Google asigură că vom vedea doar știri din surse fiabile de înaltă calitate. Articole mai lungi pot fi salvate pentru a citi mai târziu, puteți împărtăși rapid conținutul rapid. Cirigația de pe tort este abilitatea de a cumpăra abonamente pentru unele publicații.

Google News a fost lansat pe iOS, pentru Android a fost actualizat câteva ore mai târziu.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu