Principal » Internet » Un cadou festiv de la Polsat digital și ipli - peste 20 de canale de televiziune

Un cadou festiv de la Polsat digital și ipli - peste 20 de canale de televiziune

Internet : Un cadou festiv de la Polsat digital și ipli - peste 20 de canale de televiziune

Ca în fiecare an, Cyfrowy Polsat a pregătit o surpriză de Crăciun pentru abonații săi - chiar și 27 de canale fără taxă suplimentară. Festive "fereastră deschisă " va fi disponibilă până la 6 ianuarie 2020. Un cadou este disponibil pentru abonații prin satelit și cablu în tehnologia IPTV, de asemenea mobil - pe serviciul digital Polsat Go (cu o opțiune activă în mișcare). Plus clienții de rețea după conectare în IPLI vor primi, de asemenea, un cadou - până la 22 de canale TV suplimentare într-un pachet gratuit IPLA PLUS.

Printre propunerile care vor face serile lungi de iarnă, există hit-uri de film, serii dependente, documente uluitoare și special pregătite pentru cele mai tinere basme. Într-un cadou de Crăciun de la Digital Polsat au existat canale:

  • Film-serial: 13aica HD, AMC HD, Axn Negru, Axn HD, BBC Primul HD, Comedie Central HD, Epic Drama, Fox Comedy HD, Fox HD, Paramount Channel, TV HD, Sci Fi HD, TNT HD;
  • Divertisment-Stil de viață: BBC Brit HD, BBC Lifestyle HD, CBS Realitatea, E! Divertisment HD, MTV Polska HD;
  • Fairytale: Boomerang HD, Cartoon Network HD, CBEEBIES, Disney Channel HD, Disney Junior;
  • Documentar: BBC Earth HD, National Geographic HD;
  • Educație: Da Vinci;
  • Sport: Canal de sport extrem HD.

Promovarea este disponibilă pentru abonații TV prin satelit de la pachetul HD gratuit și pentru abonații TV prin cablu IPTV din pachetul de familie IP. Numărul de canale primite ca un cadou depinde de pachetul din care utilizează clientul.

Un cadou festiv este, de asemenea, disponibil pentru abonații acestor servicii pe serviciul digital Polsat Go, cu o opțiune activă pe Go - pe Go.DigitalPolsat.PL și MOBILE pe dispozitivele Android sau IOS.

Magic de Crăciun în IPLI

Pe clienții de rețea plus după ce vă conectați la serviciul de divertisment online IPLA, de asemenea, o surpriză de Crăciun așteaptă - până la 22 de canale TV suplimentare.

Într-un pachet gratuit IPLA PLUS, există canale:

Film-serial: 13aica HD, Axn Black, Axn HD, BBC Primul HD, Epic Drama HD, Fox Comedy HD, Fox HD, Paramount Channel Hd, Romance TV HD, SciFi HD, TNT HD; Divertisment și stil de viață: BBC Brit HD, BBC Lifestyle HD, E! Divertisment HD; Fairytale: Boomerang HD, CBEebies HD, Cartoon Network HD, Disney Channel HD, Disney Junior; Documentar: BBC Earth HD, National Geographic HD; Educational: Da Vinci.Acestea sunt disponibile pe www.Ipla.TV și datorită aplicației IPLA privind: Computere Windows, Dispozitive mobile Android, IOS și Windows Phone, precum și televizorul inteligent selectat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet Internetbizone

Recomandat
Lasă Un Comentariu