Principal » Internet » Chestionare

Chestionare

Internet : Chestionare

Aplicația cu chestiune arată cine și în ce cântec a fost folosit de fragmente de un cântec sofisticat, care a cooperat cu cine a cooperat și cine a eșuat și a fost amestecat și amestecat. Tot ce trebuie să faceți este să căutați melodia sau artistul dvs. preferat pentru a descoperi o melodie bine cunoscută în alte melodii sau aflați ce eșantioane au fost folosite în ea.

Whosampled este cea mai mare bază de melodii cu relații de acest tip. Există 360.000 de melodii efectuate de 125.000 de artiști și apar noi în fiecare zi.

După căutarea unui cântec sau artist, puteți merge la punctul de vedere asociat cu acesta și, prin urmare, eșantioane utilizate în acesta sau în lista de melodii în care a fost utilizată, capacul eliberat și remixurile. Multe cântece pot fi auzite imediat și comparați cu originalul, există și o informație detaliată în care Sampel a fost plasat. De obicei, găsim aici clipuri de pe Youtube 'a.

În plus, aplicația vă permite să colectați acoperirea și remixurile preferate și să răsfoiți lista celor mai populare și cele mai căutate melodii după. După ce vă conectați, vă puteți construi propria bibliotecă. Aplicația poate căuta și memoria telefonului și poate găsi cântece salvate de acoperire și se integrează cu Spotify.

Recomandat
Lasă Un Comentariu