Principal » Internet » Whatsapp oferă confidențialitate... Afișarea spamului

Whatsapp oferă confidențialitate... Afișarea spamului

Internet : Whatsapp oferă confidențialitate... Afișarea spamului

Nu este un ECHA vizibil al deciziei controversate WhatsApp privind partajarea datelor cu alte servicii Facebook. Deși autoritățile acestui comunicator extrem de popular au lovit deja pieptul și planul controversat de amânare, utilizatorii învinge constant. Trebuie să acționezi. La fel de? Ano, de exemplu printr-o campanie de imagine.

Whatsapp a început acțiunea constând în afișarea unor dispoziții scurte privind intrarea confidențialității prin intermediul funcției de stare, raportează marginea. "Un lucru care nu este nou este angajamentul nostru de a vă proteja confidențialitatea", am citit pe una din diapozitive. "Whatsapp nu poate citi sau asculta conversațiile personale, deoarece acestea sunt complet criptate ", amintește un alt infographic.

După cum sa raportat la sursă, acest tip de mesaje sunt deja afișate.în. În India și, în curând, va lua alte locații. Este posibil ca Polonia, de asemenea.

[1/2

Interesant, potrivit rapoartelor utilizatorilor care pot fi găsite în rețea, mesajele WhatSAPPA sunt afișate automat în momente aleatorii. Acest lucru duce la un paradox de tip, deoarece o companie cu o procedură neetică, adică vizionarea utilizatorilor, lupte la altul nu mai elegant - spam.

Reamintim, afacerea din jurul valorii de ce a izbucnit la începutul anului. După proprietarul Comunicatorului, Facebook, în noua politică de confidențialitate, a subliniat că, la 8 februarie, intenționează să permită telemetria globală. Utilizatorii au început boicot.

Milioane de utilizatori noi au câștigat comunicatori competitivi, cum ar fi semnalul sau telegrama. Tendința nu a schimbat nici măcar retragerea a ceea ceAPPA din planul inițial.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu