Principal » Internet » Whatsapp va funcționa la mai multe dispozitive simultan. "Testele interne importante " "a început,

Whatsapp va funcționa la mai multe dispozitive simultan. "Testele interne importante " "a început,

Internet : Whatsapp va funcționa la mai multe dispozitive simultan.

Totul indică faptul că creatorii creatori au început să se aplece cu privire la funcția de manipulare a mai multor dispozitive în același timp. Deși au avut loc deja primele teste de mesagerie la acest unghi, cele mai recente rapoarte neoficiale sugerează că numai acum verificarea a intrat la nivelul avansat.

Echipa lucrează la punerea în aplicare a serviciului multor dispozitive va facilita utilizarea a ceea ceAPPA în numeroase situații. În prezent, este posibil să vă conectați numai într-un singur dispozitiv, care în practică împiedică convenabil să se utilizeze comunicatorul, de exemplu pe un smartphone și tabletă simultan. Din păcate, nu este cunoscut pentru acest moment Cât timp testele vor dura și când o nouă funcționalitate va vedea lumina zilei.

Comentatorii menționează acum că, dacă WhatSAPPA este dificil pentru orice previziuni sigure în această privință. Iată problema desfășurării unui motiv întunecat Communicatorului, pe care primele informații au apărut la sfârșitul anului 2018, iar în cele din urmă la cererea au lovit doar marșul în curs de desfășurare. Astfel încât ei sugerează că va trebui să așteptați timp de multe săptămâni, luni sau chiar ani pentru a implementa mai multe dispozitive în ceea ceapsa.

În practică, totuși, nu trebuie să dureze atât de mult. Exemplu de implementare a unui motiv de întuneric Whathsapp este real, dar extrem. Multe funcții apar în comunicator în mod regulat și de obicei durează până la maximum câteva săptămâni de la primele anunțuri neoficiale și teste cu creatori sau beta.

WhatsApp pe Android și iOS este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu