Principal » Internet » WhatsApp: Facem complet notificările utilizatorului

WhatsApp: Facem complet notificările utilizatorului

Internet : WhatsApp: Facem complet notificările utilizatorului

Mulți utilizatori ai aplicației WhatsApp se plânge de notificări constante despre faptul că cineva a menționat persoana lor. Acest tip de informație este trimisă de program chiar și după decizia de a face conversația. Din fericire, ele pot fi prevenite efectiv.

Aproape fiecare utilizator WhatSAPPA sa întâlnit odată cu o situație în care a decis să tace o conversație dată, dar erau încă afectați de o notificare primită de la aceasta. Acest tip de situație poate apărea atunci când oamenii implicați în el o vor menționa în mesajele lor.

Din fericire, este posibil să se transforme astfel de notificări. Este suficient să știți că Whatsapp, înainte de a ne trimite informații că cineva vorbește despre noi în mesajul dvs., verificând mai întâi dacă o persoană nu a fost dezactivată de noi.

Astfel încât să nu primești nicio notificare dintr-o anumită conversație va fi necesară pentru a dezactiva fiecare utilizator care participă la acesta. Acest tip de truc este foarte util în grupurile care au tot felul de spammeri în rândurile lor. Nu toată lumea dorește să primească notificări că persoana X a aruncat Mema pe canal, apropo, ceea ce înseamnă că toți argumentează.

În același timp, totuși, blocând numai persoane selectate, oferim acces la informații importante. Fiecare dintre noi știe cel mai bine că interlocutorul înseamnă el în mesajele sale numai dacă este cu adevărat necesar sau semnificativ.

Calea dată este eficientă pentru WhatsApp într-o versiune mobilă și desktop-uri. Rămâne, totuși, să sperăm că, în viitor, cererea vă va permite, de asemenea, să excludeți complet notificările fără a fi nevoie să utilizați diferite trucuri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> whatsappPishdoming

Recomandat
Lasă Un Comentariu