Principal » Internet » Whatsapp în curând în mai multe dispozitive simultan. Tot ce trebuie să faceți este să rescrie codul de la SMS

Whatsapp în curând în mai multe dispozitive simultan. Tot ce trebuie să faceți este să rescrie codul de la SMS

Internet : Whatsapp în curând în mai multe dispozitive simultan. Tot ce trebuie să faceți este să rescrie codul de la SMS

Whatsapp va putea în curând să acționeze în mai multe dispozitive în același timp, rezolvând o problemă pe termen lung a utilizatorilor care pot instala acum un mesager, de exemplu numai pe un smartphone. Astăzi, în plus, puteți utiliza numai Web Web sau desktop, după conexiune cu aplicația de pe telefon. În curând, acest lucru este de a schimba.

Noi informații despre utilizarea mai multor dispozitive în Whatsappie a arătat Wabetainfo explicând că logarea în alte dispozitive va folosi mecanismul deja cunoscut acum. În echipamentul ulterior, se va baza, de asemenea, pe numărul și codul de telefon al utilizatorului, care este trimis la SMS. Totul indică faptul că un nou sistem de conectare nu creează, de exemplu, adrese de e-mail.

Acest lucru este asociat cu două consecințe importante. În primul rând, procesul de autentificare va fi simplu pentru persoanele care utilizează deja WhatsApp și mica angajare - nu va trebui să configurați un cont nou pentru a continua să utilizați comunicatorul. Pe de altă parte, totuși, înseamnă că pentru a instala WhatsAPPA, de exemplu pe o tabletă, va trebui să aveți un smartphone cu dvs. pentru a rescrie codul de verificare trimis SMS.

Conform scurgerilor anterioare pe acest subiect, a căror sursă este, de asemenea, Wabetainfo, Whatsapp este de a putea acționa în același timp în 4 dispozitive. Data introducerii unei noi funcții către comunicator nu a fost încă dată.

WhatsApp pe Android și iOS este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu