Principal » Internet » Whatsapp va primi în curând o funcție importantă. Procesul de sincronizare va fi mai ușor

Whatsapp va primi în curând o funcție importantă. Procesul de sincronizare va fi mai ușor

Internet : Whatsapp va primi în curând o funcție importantă. Procesul de sincronizare va fi mai ușor

Whatsapp va rezolva în curând altul din problemele de bază ale comunicatorului dvs. În prezent, mesagerul nu are o sincronizare a mesajului după schimbarea dispozitivului de la iOS la Android și invers. În curând, acest lucru este de a schimba.

Whatsapp este unul dintre cele mai populare comunicatori din lume. Aproximativ 2 miliarde de oameni o folosesc o lună. La începutul acestui an, cererea de dispozitive din sistemul Android a străpuns o barieră de 5 miliarde de instalații de la Google Play. Cu toate acestea, datorită caracterului său, adică atitudinea față de confidențialitatea utilizatorilor, încă nu are unele funcții de bază.

De când, de curând, dezvoltatorii spun multe despre posibilitatea de a utiliza un cont WhatsApp cu mai multe dispozitive simultan. Conform informațiilor recente, comunicatorul va putea să se conecteze până la patru telefoane inteligente sau desktop-uri. Cu toate acestea, există încă o problemă imensă. Aceasta nu este o sincronizare între ele, ceea ce face ca funcția să piardă sens în majoritatea cazurilor.

Whatsapp va primi capacitatea de a sincroniza chat-urile dintre iOS și Android

Potrivit lui Wabetainfo, în versiunile de dezvoltare Whatsapp a apărut informații despre adăugarea de sincronizare. Dezvoltatorii companiei lucrează deja la o astfel de soluție, dar numai insiderii îl testează. Nu se cunoaște când opțiunea de sincronizare între dispozitive va apărea în versiunea beta și cu atât mai mult în aplicarea oficială a cererii.

În prezent, sincronizarea datelor poate fi obținută numai între desktop și un smartphone sau o tabletă. În acest caz, WhatsApp Desktop este marcat ca un dispozitiv implicit. Putem trimite din ea o istorie de chat pentru un smartphone cu iOS sau Android. Această modificare descrisă de Wabetainfo este de a permite desemnarea unui dispozitiv mobil ca implicit, care va permite utilizatorului să sincronizeze conversațiile dintre iOS și Android.

WhatsApp pe Android și iOS este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu