Principal » Internet » Whatsapp în 4 dispozitive. Niciun internet pe telefon nu este o problemă

Whatsapp în 4 dispozitive. Niciun internet pe telefon nu este o problemă

Internet : Whatsapp în 4 dispozitive. Niciun internet pe telefon nu este o problemă

Whatsapp a primit o actualizare după care poate funcționa în 4 dispozitive simultan și fără internet pe telefonul dvs. smartphone. Această caracteristică a fost testată pe canalul beta de luni de zile și a fost așteptată de toată lumea care utilizează WhatSAPPA chiar și pe computer.

Whatsapp a fost folosit de mult timp nu numai pe telefonul smartphone al proprietarului, ci și pe un computer - în aplicație sau de Web Web. În ambele cazuri, cu toate acestea, a fost necesar să se mențină o conexiune la internet pe un smartphone, deoarece aplicațiile în mod regulat sincronizat știri. Această soluție a generat probleme - dacă telefonul smartphone a avut o acoperire proastă, computerul whatsapp a reușit să curgă mult timp.

Cu toate acestea, după cum rapoartele Gizchina, aceste probleme lasă uitare, deoarece WhatsApp lucrează în cele din urmă în mai multe dispozitive în același timp - fără a avea grijă de telefonul smartphone. În septembrie, o astfel de opțiune ar putea beneficia deja de Whatsapp pe iPhone 'Ah, dar în cazul Android problema dispare doar acum, împreună cu cea mai recentă actualizare.

WhatsApp: Problema cu ștergerea știrilor la timp? În curând o schimbare

Este demn de adăugat că suportul WhatSAPPA în mai multe dispozitive a fost foarte lung și testat. Primele au făcut un loc de muncă pe o astfel de opțiune deja a apărut în aprilie 2020. Datorită implementării finale abia acum, preocupările atunci se confirmă faptul că procesul poate dura o lungă perioadă de timp, la fel ca punerea în aplicare a unei teme întunecoase, care a venit la Whatsapp după 2 ani după anunțarea.

Whatsapp în 4 dispozitive - restricții

Deși sprijin WhatsAppa în mai multe echipamente de la ipoteza va facilita în mod semnificativ utilizarea unui comunicator, indiferent de locul în care există un smartphone, trebuie să vă amintiți unele restricții:

  • Whatsapp nu funcționează simultan pe smartphone-ul și tableta dvs. Al doilea dispozitiv poate fi un computer cu o aplicație sau Web Web,
  • Telefonul smartphone are nevoie, în general, dar la fiecare 14 zile. WhatsApp pe calculator funcționează fără acces la telefon numai după ce conexiunea este autentificat,
  • Dacă smartphone-ul dvs. este iPhone, nu puteți elimina istoricul chat de la celelalte dispozitive.

Whatsapp messenger 2.22.3.77

Comunicator

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwarewhatsapp

Recomandat
Lasă Un Comentariu