Principal » Internet » Whatsapp Teste ascunderea mesajelor trimise. Util, dar sau cinstit?

Whatsapp Teste ascunderea mesajelor trimise. Util, dar sau cinstit?

Internet : Whatsapp Teste ascunderea mesajelor trimise. Util, dar sau cinstit?

Este greu surprinzător de popularitatea WhatsApp - un comunicator multiplatform dezvoltă extrem de dinamic și datorită posibilității de a efectua apeluri video, poate fi o alternativă îndrăzneață, inter alia, pentru Skype 'a. Pe Twitter există chiar un cont Wabetainfo, pe care administratorii publică în mod regulat scurgeri suplimentare despre noile funcții.

Și aceasta include o nouă beta (versiunea 2.17.1.869) Whatsappa destinat iOS. Comunicatorul are în curând pentru a permite ascunderea mesajelor deja trimise înainte de destinatarul lor. Dacă scurgeri se dovedește a fi adevărat, utilizatorii mesagerului vor putea elimina mesajul din vizualizarea conversației folosind două spații. Destinatarul va observa că mesajul a fost trimis, dar nu-i va vedea conținutul. Ștergerea unui mesaj va fi chiar dacă destinatarul a citit deja acest lucru.

Whatsapp beta pentru iOS 2.17.1.869: Cum funcționează mesajele rekocking. #Hidden #wtsappbeta pic.stare de nervozitate.COM / PEFGFZO1GN

- Wabetainfo (@wabetainfo) 14 decembrie 2016ponadto, lângă revocarea, mesajul Wabetainfo element raportează, de asemenea, că puteți edita mesajul deja trimis. Deși știrile au apărut până în prezent în versiunea de testare pe iOS, va fi, de asemenea, o conversație de la manipularea Android în curând.

Ei bine, manipularea. Funcția de eliminare sau editare pare a fi extrem de utilă, dar și controversată. Poate fi folosit pentru diferite activități nu foarte cinstite. Deocamdată, nu este, de asemenea, cunoscut dacă destinatarul mesajului șters va primi notificări ale activității intervievatorului. O idee rezonabilă pare a fi NP. Necesitatea de a fi de acord să elimine mesajele de către ambii participanți la conversație. Versiunea stabilă actuală a Whatsapp poate fi găsită în software-ul nostru de baze de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu