Principal » Internet » Whatsapp acum disponibil și din browser, cu condiția ca acesta să fie Chrome

Whatsapp acum disponibil și din browser, cu condiția ca acesta să fie Chrome

Internet : Whatsapp acum disponibil și din browser, cu condiția ca acesta să fie Chrome

Pentru a utiliza comunicatorul mobil Whatsapp nu trebuie să ajungeți la un telefon sau tabletă. Producătorul a lansat o versiune specială pentru browserele web desktop, ca rezultat, putem schimba cu mesaje text și mesaje vocale, precum și fotografii când folosesc un computer.

Una dintre cele mai importante probleme de mesagerie, care sunt proiectate în principal pentru dispozitivele mobile este sprijinul lor de către alte computere. Până la. Facebook, Skype sau Google Hangouts pot fi, de asemenea, utilizate cu succes pe un computer, ceea ce este nevoie de situația este mult mai dificilă: dacă lucrați la computer, este o detașare constantă de la el pentru a trimite un mesaj poate chiar irita. Autorii WhatSAPPA au decis să rezolve această problemă și să ofere un site web special cu care putem folosi comunicatorul la telefon.

Configurarea serviciului este fabulos simplă - doar un computer și un smartphone sau tabletă cu un mesager instalat. Toate dispozitivele trebuie să aibă acces la Internet, prin Wi-Fi sau o rețea celulară. Pe computer, du-te la pagina potrivită pe care vom vedea codul QR pentru scanare. Apoi porniți mesagerul de pe telefon, selectați opțiunea "WhatsApp Web " și scanați codul afișat pe monitor. Aplicația va trece automat toate datele necesare pe servere și veți fi conectat. Nu trebuie să repetăm ​​această operațiune cu fiecare acces la serviciu. Site-ul web conține toate chat-urile, capacitatea de a răsfoi arhivele, precum și Editați profilul. De la nivelul său este posibil să trimiteți mesaje text și voce, problema nu trimite fotografii și nu utilizează emoticoanele disponibile.

Întregul este disponibil pentru utilizatorii de telefonie Android, BlackBerry și Windows - din păcate, dar din cauza restricțiilor de sistem, persoanele care utilizează iOS nu pot fi folosite pentru a utiliza noua opțiune. Cel mai rău dezavantaj, totuși, este că serviciul este disponibil numai pentru utilizatorii Google Chrome. Alte aplicații pentru debarcare în rețea nu sunt încă acceptate. Ieri, am informat că versiunile alternative ale Communicatorului WhatsApp și ale utilizatorilor lor sunt serviciile blocate de către proprietari. Este posibil ca ambele probleme să fie interdependente și în viitorul apropiat vom vedea noi produse noi care vizează creșterea gamei de servicii.

Aplicația similară cu alți mesageri, vă permite să trimiteți mesaje prin Internet. Nu necesită nici un cont suplimentar, nu necesită identificatori - Whatsapp utilizează un număr de telefon ca identificator de cont, datorită căruia se integrează cu caseta de adrese, detectează, de asemenea, prieteni care utilizează deja acest comunicator. WhatsApp În plus față de mesajele text care înlocuiesc SMS, vă permite să trimiteți înregistrări video, fotografii și note ghostulare. Au existat, de asemenea, chat de grup cu mai multe persoane în același timp. Programul poate fi găsit în baza de date a aplicației mobile a site-ului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu