Principal » Internet » Whatsapp a devenit mai sigur, a primit o verificare în două etape

Whatsapp a devenit mai sigur, a primit o verificare în două etape

Internet : Whatsapp a devenit mai sigur, a primit o verificare în două etape

Utilizatorii Whatsapp vor profita în cele din urmă de verificarea în două etape și vor asigura mai bine contul dvs. Funcția așteptată de mulți păreau destul de târziu, mulți concurenți au fost mult timp oferite de acest strat suplimentar. Este important, totuși, că Whatsapp a primit, de asemenea, în cele din urmă.

Noua caracteristică de securitate va merge la orice dispozitiv compatibil, dar datorită sistemului de deplasare în etape, ajungând la toți utilizatorii poate dura ceva timp. Dacă doriți să verificați dacă v-ați găsit în grupul de norocoși care au fost primii care au primit o actualizare, atunci trebuie să mergeți la setările lui IserPa. Selectați Setări cont și pe lista opțiunilor disponibile, trebuie să fie vizibilă o nouă poziție - verificarea în două etape.

Într-o verificare în două etape aplicată, un cod de 6 cifre este utilizat pentru a confirma identitatea utilizatorului. Utilizatorul însuși este determinat și el ar trebui să-l mai amintească pentru că va trebui să fie conectat la un dispozitiv nou. Opțional, putem introduce adresa de e-mail. El va servi la recuperarea accesului la cont dacă am uitat un cod fix.

Whatsapp va încerca să se asigure că nu uităm o parolă de 6 cifre. Mecanismul folosit, care va cere reintroducerea stabilită la începutul codului. Aplicația din versiunea Android sau IOS poate fi găsită în baza noastră de date, există și o versiune pe Windows și MacOS-A.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu