Principal » Internet » Whatsapp are deja 2 miliarde de utilizatori. Creatorii laudă securitate avansată

Whatsapp are deja 2 miliarde de utilizatori. Creatorii laudă securitate avansată

Internet : Whatsapp are deja 2 miliarde de utilizatori. Creatorii laudă securitate avansată

Recent, WhatsApp a străpuns o barieră de 5 miliarde de descărcări din magazinul de joacă. Acum, comunicatorul Facebook a ajuns la o altă piatră de hotar. 2 miliarde de utilizatori o folosesc.

Doar 10 aplicații au depășit 5 miliarde de descărcări în magazinul de joc. Recent, Whatsapp pe Android sa alăturat acestui grup. Aceasta este doar a doua aplicație pentru a colecta această cantitate de descărcări. Acum proprietarii unui comunicator sigur laudă o altă realizare mare.

Două miliarde de utilizatori - combinăm conformativ lumea - titlul unui post nou pe blogul Whatsapp. Proprietarii mesagerului laudă rezultate excelente și criptare avansată. Trebuie să acționeze ca o blocare digitală indestructibilă care protejează informațiile trimise în WhatsApp, protejându-vă de hackeri și criminali - citim în post.

Facebook laudă securitatea lui Whatsapp, care tocmai a fost spartă

Recent, efracția a venit la iPhone 'și cel mai bogat om din lume, Jeff Bezosit. Atacul a fost realizat folosind un fișier video care conține un cod rău intenționat. Mesaj pe telefonul Bezosit a lovit aplicația whatsapp. Săptămâna trecută, un decalaj periculos în versiunea desktop a comunicatorului a fost de asemenea dezvăluit.

Îndoieli cu privire la securitatea a ceea ceAPPA nu scade. Creator al unei cereri de telegramă competitivă, popoarele Durow, recent criticate pe Facebook Messengers în postul pe blogul său. El a acuzat cooperarea lui Zuckerberg cu guvernele diferitelor țări. El susține, de asemenea, că o masă de diverse backdoors a fost ascunsă în Whatsappie, care utilizează serviciul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu