Principal » Internet » Whatsapp bate înregistrările în magazinul de joacă. Aplicația a depășit 5 miliarde de descărcări

Whatsapp bate înregistrările în magazinul de joacă. Aplicația a depășit 5 miliarde de descărcări

Internet : Whatsapp bate înregistrările în magazinul de joacă. Aplicația a depășit 5 miliarde de descărcări

WhatsApp comunicator în versiunea Android se alătură unui grup mic de aplicații care au depășit 5 miliarde de descărcări în Magazin Play. El este al doilea după Facebook un program care nu aparține Google 'a și a ajuns la un astfel de număr.

Doar o mână de aplicație a fost descărcată mai mult de 5 miliarde de ori de la magazinul de jocuri. În prezent există 10, iar 8 dintre ele aparține Google 'A și, de fapt, sunt elementele de bază ale sistemului. Doar Facebook și Whatsapp a reușit să obțină un plafon similar. În același timp, în cazul celeilalte, acest lucru este de fapt realizat.

Aplicațiile Google au venit pe listă într-o matură mare, deoarece sunt instalate cu Android. A fost același lucru pentru ceva timp către Facebook și aplicațiile sale, inclusiv Whatsapp. Samsung le-a instalat pe unele dintre dispozitivele sale, și până de curând Huawei.

Whatsapp se va schimba în 2020 - bune, dar și schimbări rele vin

La sfârșitul anului 2019, testere de la Wabetainfo.COM a informat ce știri ar trebui să fie așteptat în aplicația WhatsApp în anul următor. Mesajul trimite mesaje temporare trebuie adăugate comunicatorului. Potrivit celei mai recente actualizări ale versiunii beta, utilizatorii vor primi două opțiuni. Îndepărtarea mesajelor după 5 secunde sau după o oră.

Dezvoltatorii au, de asemenea, să lucreze la introducerea unei funcții care ajută la recunoașterea profiluri false. Aplicația vă va permite să căutați imaginea Google a unei imagini a utilizatorilor cu care comunicăm. În acest fel, va fi mai ușor să recunoașteți dacă avem de-a face cu un impostor.

Testerele se bazează, de asemenea, pe introducerea unui motiv de aplicare întunecată, care a fost promis de mult timp. Până în prezent, a acționat numai în versiunea beta whatsapp. Nu se știe când, dar poate în 2020 va merge la ediția oficială a cererii.

Whatsapp - pot apărea anunțuri - dar nu după cum credeți

Cu câteva zile în urmă, raportul jurnaliștilor din Wall Street Journal a dezvăluit New Facebook Inc., În ceea ce privește dezvoltarea aplicației WhatsApp. Designul anunțurilor Pełenkaniowy a fost abandonat, a cărui introducere a fost aproape sigur. Întregul departament dedicat acestei caracteristici a fost închis, iar munca lor a mers la coș.

Potrivit American Media, dezvoltatorii au fost detașați să lucreze la un alt tip de anunțuri. Ele ar trebui să apară sub formă de mesaje directe către utilizatori. Și ceea ce au observat creatorii din ceea ce au lovit siguranța aplicației.

Whatsapp poate fi găsit în baza noastră de date pentru Android și iOS. Clienții desktop pentru Windows și MacOS sunt, de asemenea, disponibile, dar au nevoie de faptul că smartphone-ul este conectat și la Internet.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu