Principal » Internet » Whatsapp va oferi date utilizatorilor Facebook

Whatsapp va oferi date utilizatorilor Facebook

Internet : Whatsapp va oferi date utilizatorilor Facebook

Recent, am informat despre știrile importante în popularul comunicator WhatsApp. Ei au fost abandonați de orice taxe pentru utilizarea programului, precum și anunțul comunicării pentru afaceri a fost anunțat. Astăzi știți deja cum Whatsapp va atinge obiectivele dvs. și nu va fi un motiv pentru satisfacție pentru oamenii care au grijă de confidențialitatea lor pe web.

Whatsapp și Facebook pe un singur lucru

Whatsapp a fost achiziționat de Facebook în 2014 pentru suma de 19 miliarde de dolari. Acest fapt, totuși, nu a avut deosebit de semnificativ pentru utilizatorii finali mesager, poate, cu excepția faptului că dezvoltarea sa a fost puțin accelerată. La începutul anului trecut, o versiune de browser a fost pusă la dispoziție, dar numai pe Chrome 'a, să stabilească mai târziu această limitare și să permită contactul cu utilizatorii desktop fără restricții în browser.

Autonomia a ceea ceappa a subliniat după preluarea Facebook, de asemenea, John Koum, co-fondator al comunicatorului. El a declarat că dezvoltatorii păstrează independența și autonomia existentă. Și, de asemenea, că problemele de afaceri nu vor afecta utilizarea programului de către utilizatorul mediu. Doi ani mai târziu, această tendință pare să se întoarcă, iar Whatsapp și Facebook au tot mai mult împreună. De exemplu, datele colectate despre utilizatori.

Sursa: Stadt-Bremerhaven.de

O favoare pentru alta

Pe blogul Caschys vorbitor de limbă germană, a fost lansată o intrare în ceea ce privește noua compilație din Whathsappa. Există, de asemenea, capturi de ecran de la panoul Administrare cont în cazul în care au apărut elemente noi. Unul dintre ele se referă la partajarea informațiilor despre utilizator: împărtășiți informații despre contul dvs. către Facebook, pentru a îmbunătăți experiența Facebook. În plus, după instalare, a fost obligată să accepte noile reglementări pentru furnizarea de servicii.

Whatsapp a fost, sau mai degrabă a dorit să fie asociată cu securitatea și anonimatul, din acest motiv, la fiecare pas, creatorii de aplicații au subliniat, printre altele, faptul de criptare a conversațiilor. Desigur, securitatea oferită de WhatSAPPA Niyak este de până la nivelul de securitate oferit de mesageri descriși de noi ca parte a protecției ciclului de confidențialitate a datelor și al comunicării, dar ponderea partajării datelor cu Facebook probabil că nu va crește standardele standard de protecție a datelor din datele mesageriei.

Este dificil să se stabilească dacă decizia de partajare a datelor este rezultatul abolirii taxelor reduse, care a fost făcută numai după anul de utilizare a cererii. Este mult mai probabil ca ambele evenimente sunt elemente ale unei noi strategii Facebook către popular comunicator, în lumina care primele declarații cu privire la comportamentul de autonomie ridicată de către creatorii WhatsApp, treptat, de a dezactiva.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu