Principal » Internet » Încărcarea subtitrărilor la film - cum să o faceți?

Încărcarea subtitrărilor la film - cum să o faceți?

Internet : Încărcarea subtitrărilor la film - cum să o faceți?

Redarea filmelor pe computerul dvs., desigur, după instalarea software-ului potrivit și pachetul Codec nu ar trebui să fie cea mai mică problemă. Problema poate apărea atunci când doriți să vizionați un astfel de film înregistrat pe un DVD pe un player extern. Modelele mai vechi, de obicei, nu afișează subtitrări, dar puteți repede și remediați-l.
La fel de? Este ușor! Doar încărcați subtitrările la film și apoi jucați-l pe orice DVD player. Și cum să o faci? În acest caz, trebuie să instalați programul corespunzător și unul dintre cele mai bune, cele mai simple de utilizat și cel mai important, complet gratuit Avisub. Cu acest program, putem lipi subtitrări în astfel de formate ca SRT, sub sau TXT pentru filme în cel mai popular format AVI.

Merită să ne amintim că programul este foarte simplu de utilizat, datorită căruia, chiar și utilizatorii începători vor putea să efectueze în mod independent toate operațiunile. Mai mult, întregul proces de lipire a subtitrărilor la filmul AVI este foarte scurt și, de obicei, durează de la câteva până la o duzină de minute. Interesant, programul nu necesită instalare, datorită căruia nu ia spațiu pe disc și nu consumă resurse mari de sistem.
Suport pentru program Avisub Este limitat la câțiva pași simpli. În primul rând, alegem un film și subtitrări. În pasul următor, am stabilit parametrii de subtitrare, adică dimensiunea lor, stilul fontului, culoarea etc. Ultimul pas important este de a genera, adică procesarea și combinarea filmului AVI cu subtitrări disponibile. Înainte de a începe procesul, merită să creați o copie a filmului fără subtitrări, ceea ce poate fi util atunci când subtitrările lipite nu vor îndeplini așteptările. Din păcate, procesul de pastă de subtitrare nu poate fi retras, deci merită toate opțiunile corect.

Recomandat
Lasă Un Comentariu