Principal » Internet » Potrivit creatorilor rafinati Fallout 4, a primit prima actualizare

Potrivit creatorilor rafinati Fallout 4, a primit prima actualizare

Internet : Potrivit creatorilor rafinati Fallout 4, a primit prima actualizare

Bethesda a identificat cu o multitudine de Fallout Fallout 4 jocul său cel mai rafinat. Interesant, cu ocazia Creatorului a anunțat prima actualizare mare pentru a aduce amendamentele la această "muncă rafinată". Pe Steam, această actualizare a apărut, în prezent este disponibilă în versiunea beta.

Primul patch (versiunea 1.2.33) Fallout 4 aduce, printre altele, capacitatea de a atribui tastatura tastaturii numerice. Creatorii s-au concentrat, de asemenea, pe îmbunătățirea optimizării, concentrându-se asupra stabilității produsului. Alte erori au fost, de asemenea, eliminate, inclusiv cele care împiedică sau împiedică finalizarea misiunilor selectate. Veți găsi o listă cu modificările introduse aici.

Pentru a instala o nouă actualizare, trebuie să vă conectați la contul nostru Steam, să privim în biblioteca noastră Fallout 4, faceți clic dreapta și mergeți la setări. În opțiuni, trebuie să observăm că dorim să folosim actualizarea beta. Vă rugăm să rețineți că avem de-a face cu un patch încă în faza de testare, așa că o facem la propria răspundere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu