Principal » Internet » Potrivit Apple, utilizarea unui puncticolon distinge un maniac de la un student normal

Potrivit Apple, utilizarea unui puncticolon distinge un maniac de la un student normal

Internet : Potrivit Apple, utilizarea unui puncticolon distinge un maniac de la un student normal

Apple a devenit un obiect al criticii și KPIN după emiterea Wlistopada de anul trecut Publicitatea iPad Pro cu iOS 11, în care există o lume fără computere - sau mai degrabă o sortarea a ceea ce este un computer. În această copilărie, funcția sufletelor fără iPad pur și simplu nu știe astfel. "Ce este un computer "? Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul stupidului care vine de la Cupertino. Cu câteva zile în urmă, Tim Cook, șeful Apple, a vorbit în cazul Swift, limba de programare, care astăzi majoritatea aplicațiilor pe iOS. În opinia sa, Zanimapple a inventat Swift, limbile de programare au fost prea geek-pentru majoritatea elevilor.

Este greu de spus dacă Tim Cook are orice concept de software. In 1980, a absolvit industria constructoare de mașini, dar dacă în acele zile în SUA tummed, ca parte a designului sistemelor informatice a sistemelor IT - nu știm acest lucru. Știm totuși că pentru șeful Apple, ceea ce distinge programele de programare a informaticii de la programarea limbii pentru elevii normali

..

punct şi virgulă.

Săptămâna trecută, vorbitori de Gatiti canadian adventiștii de elevii de clasa din Toronto, Apple a acestui oraș au adunat în templu. În timpul vizitei neanunțate, voi păstra stonusuri, cursanți cum să programați roboții în Apple Swift. El le-a explicat, cât de important este abilitatea de programare, accentuând în același timp excepția Apple în acest domeniu.

Potrivit șefului Apple, Swift a fost creat ca urmare a observsului că limbile de programare au fost prea geek până acum. Marcajul sa uitat la ei și au spus - nu este pentru mine. Singleple vede această problemă altfel. Pentru o companie cu Popertino programarea unei abilități orizontale, cum ar fi cunoașterea unei limbi materne sau a matematicii, așa că vreau să proiectez un limbaj de programare la fel de ușor de făcut, cât de ușor este de utilizat.

Recunoaștem fără să batăm că am avut până acum posibilitatea de a programa în Swift, BA, chiar și recuperarea programelor bune nu toată lumea are cea mai ușoară utilizare a produselor informatice, așa că am decis să verificăm cum aceste dușuri rapide. Ne-am uitat în articolul Wikipedia.

Primele exemple:

Var s str = "salut, " str + = "lume "

[Frame Protocol SuportStostring {Fun Tostring () -> String}

De fapt, trebuie să aibă astruce pentru studentul obișnuit fără speranță în toate astea. Doar astăzi, datorită Apple, fiecare dintre noi poate fi un software. Cursul rapid (dar nu programarea per se!Veți găsi extraut.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu