Principal » Internet » Site-ul X5 V14: Meniul eficient și fonturile web fără codare - Câștigă o licență! (Actualizați)

Site-ul X5 V14: Meniul eficient și fonturile web fără codare - Câștigă o licență! (Actualizați)

Internet : Site-ul X5 V14: Meniul eficient și fonturile web fără codare - Câștigă o licență! (Actualizați)

ActualizațiAlegerea celor 10 cele mai frumoase pagini din ceea ce ați prezentat s-au dovedit mult mai dificil decât am crezut. După discuții, personalul editorial a decis să admită licențe pe site-ul X5 Evolution V14 de către următorii participanți la concurs: Togredo (Libraryofbabel.Info), Fluxul Ineu (FeedMusic.COM), Rumcajstar (Eclipse.curent.Live) Doctorwatson (Subign.CO), JOYSON386 (Educație.Iceandsky.COM), Phonkey (nord-est-Venture.COM), Mark.Wolfheart (Gravitas.Tokyo), Mentă de culori (Agko.Net), menfist (360angstrasse.SRF.Ch), Tarzinio (ODRA.oraș. Vă mulțumim tuturor pentru participarea la concurs! Câștigătorii vom trimite codurile pe drumul obișnuit.

Site-ul Web al Incomediei este un instrument pentru pagini web atractive din punct de vedere vizual, care nu pot fi carduri de afaceri Tylkoprostymi, dar site-uri corporative de dimensiuni mari, bloguri și chiar magazine online. Tocmai a apărut 14. Acest instrument, aducând peste 80 de noi funcții de neînlocuit. Ocupat cu un cod de sculptură în nod.JS, profesioniștii profesioniști, probabil, numai vor crește doar brațele, dar mașinile rămase pot fi interesate de faptul că avem o listă completă de second-uri complete pentru acest expert de pagină - și în edificarea sa extinsă.

Dintre aceste zeci de știri și îmbunătățiri, câteva sunt deosebit de interesante:

  • Un meniu complet nou de navigare este un obiect care poate fi introdus pentru orice loc al paginii și se va adapta la accesul la lățime, astfel încât site-ul să pară, de asemenea, pe dispozitiv. Elementele de meniu pot fi atașate liber, atât în ​​și orizontal.
  • Paginile vor deveni mai bogate prin utilizarea tipografiei Fontówwebowych Google 'A - puteți schimba stilul Poszczególnychnchenpisów și modificați fontul implicit al tuturor șabloanelor.
  • Cunoscută din versiunea 13. Efectul paralax poate arăta chiar și lepiej - folosind planurile și fotografiile colorate, ci și clipuri video, slideshow-uri și hărți. Pentru toate acestea, puteți obține filtre color și animații.
  • Noua galerie foto acceptă modul complet și modul spectacol între subpaginile dvs.
  • Formularul de contact poate fi acum personalizat, implicarea apariției câmpurilor de text și a butoanelor și adăugarea de notificări de contact pe fiecare pagină a site-ului.
  • Biblioteca de șabloane grafice a primit 200 complet Newprojektów, 300 anterior deja cunoscută a fost reîmprospătată, m.în. Folosind un nou meniu de navigare.
  • Gestionarea copiilor de rezervă a fost îmbunătățită, programul seamănă cu oxidismul făcându-se și facilitează eliminarea copiilor celor anteriori.

Site-ul Incomedia X5: Software-ul Ultimate Desktop pentru crearea site-ului dvs. fără a codifica

Versiunea Edition Edition poate fi găsită în carașul nostru. Costurile versiunea completă PLN 259 brut si enturing începutul de bază de la început, aceasta oferă posibilitatea de un număr nelimitat de site-uri, vizualizările de vizualizare, 500 de template-uri și 900000 de bibliotecă. Imagini gratuite, Modul de bază de comerț electronic, modul SEO, accesând mecanismul de statistică pentru a face cumpărături cu add-on-uri pentru site-ul X5, precum și un an liber al gazdei gratuite cu domeniul tău.

concurs

Dar puteți site-ul X5 Evolution 14 obține gratuit, desigur, versiunea completă. Tot ce trebuie să faceți este să completați complet sarcina de concurs, destinată utilizatorilor logați ai portalului nostru. Iată:

Până la 22 octombrie (duminică) 2017, 23:59, o legătură în comentariul o legătură cu cea mai frumoasă opinie a site-ului web. Printre cei care naszymzdaniem arată cel mai bun gust, suntem departe oferind 10 licențe / wprogram. Informații despre cine a câștigat, luni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu