Principal » Android » Webmaker

Webmaker

Android  : Webmaker

Cererea webMaker face parte dintr-un proiect imens în cadrul conducerii lui Mozilla. Scopul său este de a ajuta oamenii care doresc să creeze ceva minunat pe web. Datorită aplicației mobile, putem crea proiecte multimedia simple, pe care le vom putea împărtăși sub forma unei adrese pe site-ul web.

Începem aventura cu cererea de a crea un cont nou sau de logare în vechiul. Întreaga procedură este foarte rapidă. După ce vă conectați la prima pagină, vom primi o previzualizare pentru proiectele de la alți utilizatori. Merită să-i căutați să înțeleagă mai bine funcționarea programului.

Al doilea de la marcaje este un expert, datorită căruia putem crea proiectele noastre. Serviciul său este simplu și intuitiv, nu provoacă o problemă chiar și pe ecrane de smartphone mai mici. Odată ce putem dezvolta și edita mai multe pagini diferite

Deși aplicația WebMaker este un instrument interesant și bine făcut este greu de găsit aplicații reale pentru el. Totul este disponibil gratuit, precum și alte elemente de design.

Recomandat
Lasă Un Comentariu