Principal » Internet » Participați la concurs și câștigați Ashampoo Zip Pro - un pachet pentru compresie și criptare de date (actualizare)

Participați la concurs și câștigați Ashampoo Zip Pro - un pachet pentru compresie și criptare de date (actualizare)

Internet : Participați la concurs și câștigați Ashampoo Zip Pro - un pachet pentru compresie și criptare de date (actualizare)

O nouă versiune a lui Ashampoo Zip Pro a apărut și am pregătit o competiție pentru dvs. cu această ocazie. Sugerând doar numele indică faptul că această aplicație este teoretic în principal comprimată și decomprimare a fișierelor. În practică, acest lucru este mult mai elaborat - producătorul a creat un pachet cuprinzător pentru a gestiona și asigura fișiere, care pot fi utilizate cu diverse aplicații.

Interfața programului seamănă cu meniul Start din Windows 8 - conține grupări de defilare și plăci de opțiuni individuale pe care utilizatorul le poate seta propriile gusturi. Principala componentă a Ashampoo Zip Pro este un modul pentru compresia fișierelor care se integrează cu alte ingrediente. Vă permite să gestionați formate precum zip, gudron, cabină și 7-zip. Nici o problemă nu este de a cripta datele utilizând algoritmul AES și un set de parole, selectarea metodei și a nivelului de comprimare, precum și divizia de arhivă în fișiere cu dimensiuni specifice NP. CD sau DVD. Decompresia acceptă până la 40 de tipuri diferite de fișiere, inclusiv imagini de disc ISO.

[1/2

Dacă nu vrem să le extragem, putem folosi unitățile virtuale încorporate în aplicație, deoarece a existat un loc chiar și pentru o astfel de opțiune. Datorită acestuia, de asemenea, creăm imagini ISO din medii externe sau date pregătite. Pe aceste capabilități de program nu se termină. Vă permite să creați așa-numitul. Scripturile ZIP a căror pornire determină copierea de rezervă a fișierelor specifice și salvați-o în locația aleasă de utilizator. Copiile pot fi comprimate și criptate suplimentar. Scripturile create de mecanismul System VSS (VISHOWND Copy) (VSS).

Modulul de suită de criptare vă permite, de asemenea, să criptați fișierele și folderele de pe disc utilizând OPENPGP. Pachetul vă permite să gestionați cheile de criptare, să semnați și să verificați fișierele, precum și integrarea cu documentele Office și PDF. De la nivelul său, puteți genera tastele RSA (până la 8192-biți), Elgal și ECDH și, de asemenea, să le exportați la servere Stocarea cheilor publice. Motorul de căutare încorporat în aplicație vă permite, de asemenea, să găsiți cheile celorlalți pe diferite servere.

[1/2

Dacă toate acestea nu sunt suficiente pentru cineva, merită menționat faptul că Ashampoo Zip Pro permite, de asemenea, repararea fișierelor și a arhivelor, convertiți-le între diferite formate, precum și integrarea cu nori de Internet - este posibil să se conecteze la azure, Amazon S3, dropboks , Google Drive, OneDrive și caseta pentru navigarea și transferul de date, precum și utilizarea acestui tip de locație pentru a salva copii de rezervă. Producătorul se mândrește cu un efect foarte rapid pe m.în. Suport complet pentru procesoare multi-core. Programul este disponibil în versiunea completă a limbii poloneze.

concurs!

Avem pentru tine de off 30 chei de licență care activează versiunea completă a Ashampoo Zip Pro. Ce ar trebui să faceți pentru a lua parte la remiză? Tot ce trebuie să faceți este să aveți un cont pe bodyprogramele de portal și să comentați sub material până la sfârșitul mâinii. Desenul va avea loc pe 5 februarie, iar oamenii selectați vor găsi cheile programului în profilurile lor.

Actualizați, 07.02.2015 22:15

Printre cei norocoși care vor primi un chei de licență pentru programul Ashampoo Zip Pro Inclus: Annsk, Soko, Loki79, Leszek2204, Sir-Artur, Maniakomomputer, Tones, Paszczak80, Antyhaker, Szymon189, Salcefix, Paotopl, refs, Squzeezexbox, Tenety, Olmeca , Slepsis, Kristupas, Dico, Windowsandlinuxuser, Mateusz_wodzi Klausass, Edelmann, Klyak, Robert.32, Mario5551, Jarocin007, Józef47, IT-Fun, Ariell. Felicitări!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu