Principal » Gaming » Puțini fericiți - pentru iubitori ..?

Puțini fericiți - pentru iubitori ..?

Gaming  : Puțini fericiți - pentru iubitori ..?

Există jocuri la curse de mașini, producția de sport, există și shooters și strategii. Există, de asemenea, jocuri dificil de calificat pentru o tendință. Unul dintre ei este cu siguranță câțiva fericiți, care este o aventură, dar încorporată într-o lume destul de neobișnuită. Să o cunoaștem mai aproape.

Puțini fericiți este o aventură destul de neobișnuită de acțiune, încorporată în clima din anii 1960, cu un amestec de tigaie post-apocaliptică. Jocuri de compulsiune Studio independent este responsabil pentru joc, cunoscut pentru contrast produs într-un stil similar. Și cum arată jocul?

Ei bine, în cei câțiva fericiți, ne îndreptăm într-un oraș fictiv, în care, datorită acțiunii unui medicament miraculos și a unei indoctrinare, locuitorii se bucură de fericire continuă, succesul - utopia reală, în care orice simptom de tristețe și nemulțumire sunt severe și imediat Elegiat. Desigur, ca și în fiecare sistem, va fi o unitate rezistentă - eroul nostru care a decis să se opună regulilor. 

Pentru a supraviețui în lumea din jurul nostru, trebuie să o observăm îndeaproape și să înțelegem principiile și liniile directoare. Vederea primei persoane (FPP) ne permite să ne îmbunătățim în situație și de cele mai multe ori explorăm împrejurimile și să colectăm elementele utile în timpul jocului. Desigur, trebuie să ne comportăm într-un mod adecvat de a nu trezi suspiciunea mediului. 

Jocul este, fără îndoială, demn și merită cu siguranță o privire la ea mai aproape. Dacă cineva îi place clima cunoscută, de exemplu. De la Fallout sau Borderlands, el ar trebui să se simtă la întâmplare "ca o casă".

Recomandat
Lasă Un Comentariu