Principal » Internet » Wd pașaportul meu 2 tb - gigant de portofoliu

Wd pașaportul meu 2 tb - gigant de portofoliu

Internet : Wd pașaportul meu 2 tb - gigant de portofoliu

Stocarea unei cantități mari de date în condiții de domiciliu a fost întotdeauna interzisă de probleme. Desigur, puteți cumpăra din ce în ce mai multe păduri populare, dar ele sunt destul de scumpe, iar serviciul lor nu poate fi o provocare pentru utilizatorii "obișnuiți " de computere. Cu toate acestea, există un dispozitiv ușor de utilizat și, în prezent, oferă un spațiu foarte mare. Aceasta este o unitate externă cu pașaportul meu cu o capacitate de 2 TB!

Discul este deja uimit la primul contact. Ca și în ceva, portofelul poate găzdui până la două date Therabytes? :) Unitatea este închisă într-o carcasă din plastic cu dimensiuni de 111x82x21 mm. Carcasa este netedă, numai pe peretele superior, producătorul a plasat un model grafic. Pe de o parte există un loc pentru conectorul USB și a condus pentru semnalizarea discului de stare. Întregul pare ordonat și fără ape inutile. În caseta din afara discului, un cablu USB și un manual de utilizare redus. Discul computerului este comunicat utilizând autobuzul USB din standardul 3.0, care se traduce într-o performanță foarte bună.

Wd pașaportul meu 2 tb este în prezent dimensiunea diskului portabil Najpojemniejszy de 2,5 inch. În interiorul cauzei a fost o denumire de unitate WD20NMVW că după formatarea ofertelor de 1863 GB de date. Plăcile sale sunt inundate la 5200 rpm. Datorită conectorului USB 3.0 Performanța discului este la un nivel foarte ridicat. În Crystal Disk, 101 Mb / s reușit să citească și aproape 63 Mb / s în modul de înregistrare. Viteza medie de citire HD Tune Pro a fost ușor de peste 87 MB / s, iar viteza medie de înregistrare oscilată în jurul a 46 MB / s. Cum de unitatea externă este într-adevăr foarte bună.

[1/2

Când vine vorba de cultură, de asemenea, unitatea sa fata, nu poate. Când încărcarea disculului depășește abia 40 de grade. Zgomotul generat a fost la un nivel acceptabil și nu depășește 25 dB, care tradusă în aproape zgomotos. Consumul de energie mi-a surprins, de asemenea, pozitiv. În timpul funcționării, discul a consumat aproximativ 2 în energie, la odihnă mai mică de 1,5 W și în modul de somn chiar și în jurul valorii de 1,3 W.

Cu unitatea la câteva aplicații utile - acestea sunt utilitățile WD Security și WD Drive și WD Smartware. Cu ele protejam parola de acționare, unitatea va conduce diagnosticarea, șterge datele sau va crea o copie de rezervă. Că software-ul de backup la preferința mea. Configurare simplă și date destul de rapide de backup (Backup 14 GB de date au avut mai puțin de 6 minute) sunt avantajele aplicației Smartware.

[1/2

WD Pașaportul meu 2 TB oferă un spațiu imens pentru date. Va funcționa în cazul în care avem de-a face cu colecții mari de fotografii, filme de înaltă rezoluție sau alte proiecte biped. În același timp, oferă o mulțime de performanță datorită interfeței USB 3.0. Se pare că prețul său este destul de mare - sugerat de producător este PLN 899. Dacă, totuși, vom calcula costul unui gigabyte (aproximativ 48 groszy) Acest lucru nu mai este atât de tragic și puteți încerca să vă gândiți la teza că acesta este cel mai mic cost pentru Gigabyt pe o unitate externă. Dacă sunteți în căutarea unui disc extern cel mai înalt cu o performanță decentă și, în același timp, cu dimensiuni mici, WD Pașaportul meu 2 TB apare ca fiind singura alegere corectă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu