Principal » Android » Vaze4.81.0.4

Vaze4.81.0.4

Android  : Vaze4.81.0.4

Waze Hărți Sociale GPS și traficul este o navigație auto în care comunitatea utilizatorului joacă un rol foarte important. Ei au grijă ca baza de date POI și informații rutiere să fie întotdeauna actualizate.

Proiectul sa dovedit a fi interesant că la un moment dat a fost preluat de Google, care în prezent urmărește dezvoltarea sa. Pentru a utiliza aplicația, nu aveți niciun cont. Cu toate acestea, merită să presupunem. În acest scop, ne putem conecta cu un cont Facebook sau îl putem crea cu mâna. Deși vaza este o navigație cu drepturi depline, inclusiv funcționarea punctelor intermediare, își datorează succesul care datorează bazei de date POI uriașe și actuale privind controalele și schimbările în mișcare.

Comunitatea sa oferă date în multe țări din lume în acest domeniu în Polonia. Interfața în sine facilitează adăugarea de aplicații și navigație. Din păcate, nu toate elementele au fost traduse. Folosirea vazei este gratuită, dar nu vom găsi aici posibilitatea de a descărca chiar fragmente de hartă la memoria offline.

Recomandat
Lasă Un Comentariu