Principal » Internet » Vaza strică sunetul în Apple Carplay. Lucrul la actualizare este în curs de desfășurare,

Vaza strică sunetul în Apple Carplay. Lucrul la actualizare este în curs de desfășurare,

Internet : Vaza strică sunetul în Apple Carplay. Lucrul la actualizare este în curs de desfășurare,

Șoferul care utilizează navigarea cu vaza ca parte a Apple Carplay în mașini se plâng de problemele de sunet după ultima actualizare. Se pare că după pornirea navigației, nu puteți schimba nivelul volumului. Interesant, plasturele se spune pe drum, deși multe detalii nu sunt cunoscute.

Autovoluția a atras problema. Semnalele de la utilizatori apar pe un reddit în care unul dintre șoferii și-a descris problema cu exactitate - când vaza funcționează, volumul nu poate fi crescut peste 11. Dezactivarea navigației elimină problema și poate fi utilizată din nou cu întregul interval de ajustare.

Banda Waze 'și știe cu privire la această problemă și lucrează la soluția sa. Până atunci, utilizatorii înșiși au observat că vă puteți ajuta să reinstalați aplicația. De asemenea, defecțiunea vă permite să evitați deconectarea momentală a iPhone-ului "și când doriți să modificați volumul, dar este greu să o considerați o soluție convenabilă în timpul conducerii. Din păcate, nu știți când vă puteți aștepta la patch-urile emise.

Este important, în acest moment, șoferul poate salva utilizarea altor navigație, care în cazul carplay-ului Apple nu lipsește. Utilizatorii pot folosi nu numai din harta Apple 'A sau Google Maps, dar și de la un număr de navigație de la furnizori externi. Aceasta este o soluție mult mai bună decât într-un Android Auto Competitiv, unde șoferii sunt limitați numai la utilizarea titlului Waze 'A sau Google Harta.

Navigarea Waze pe Android și iOS pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu