Principal » Internet » Warta Mobile

Warta Mobile

Internet : Warta Mobile

Warta Mobile este o aplicație pregătită de companiile de asigurări Warta, permițându-vă să soluționați toate formalitățile legate de aplicarea și eliminarea daunelor prin telefonul smartphone.

Un mare avantaj al programului este versatilitatea ei care salvează o mulțime de timp pentru formalități. Aplicația vă permite să scanați și să trimiteți documente online asigurătorului. Cu ajutorul său, activăm analiza în timp real pentru a efectua un evaluator, rularea modulului video disponibil în aplicație. Warta Mobile vă permite, de asemenea, să corelați cu lichidatorul de daune utilizând modulul de mesaj.

Aplicația într-un mod simplu și lizibil prezintă procesul de abordare a unui caz dat, subliniind fiecare etapă a scenei sale. În plus, programul informează prin notificare atunci când au fost introduse modificări în acest caz.

Aplicația acceptă atingerea, de asemenea, funcționează cu calendarul de pe dispozitiv - cu ajutorul său puteți crea un memento cu privire la data prejudiciului, NP. Mașini după o vânătaie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu