Principal » Internet » Varșovia: Poliția a oprit un suspect despre furtul 340 de mii. PLN în campania de phishing

Varșovia: Poliția a oprit un suspect despre furtul 340 de mii. PLN în campania de phishing

Internet : Varșovia: Poliția a oprit un suspect despre furtul 340 de mii. PLN în campania de phishing

Ofițerii de poliție de la Łuków, Varșovia și Lublin reținuți într-o acțiune comună suspectată de furtul de 340.000 zloți într-o campanie de phishing. Un om așteaptă acuzațiile procurorului.

În vârstă de 28 de ani din voievodatul Mazowieckie a fost reținut ca un suspect de 340 de mii de zloți ai unuia dintre antreprenorii polonezi. Este vorba despre problema unor link-uri false în e-mailurile care cheamă la rambursare 1.36 PLN. Radiodifuzorul a fost un trișor care a renunțat la unul dintre portalurile de licitație. TVN24 informează despre detalii.EN.

Poliția a stabilit că relația ar putea avea o vârstă de 28 de ani, pe care a reușit să o stabilească în Varșovia. După cum se dovedește, chiar înainte de oprire, omul a încercat să se ascundă în apartamentul său. Ofițerii au descoperit zeci de mii de zloți în el, care pot fi legate de cazul descris.

După cum a raportat ofițerul de presă al poliției Łukowska, Marcin Józwik aspirand, pentru unii dintre banii s-au oprit, de asemenea, cumpărați o mașină de câțiva ani. Acum, sarcina ofițerilor este de a determina detaliile participării de 28 de ani în materie. Poate pedepsi o pedeapsă de zece ani de închisoare.

Din acest loc, am dori să acordăm atenție victimei unei fraude similare, cititorului nostru, domnului Bogumił. Detalii despre acest caz descris într-o publicație separată.

Vrei să fii sigur pe web? Înainte de amenințările similare descrise mai sus, acesta va contribui la protejarea programului BitDefender.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu