Principal » Internet » Varșovia 191154.2

Varșovia 191154.2

Internet : Varșovia 191154.2

O aplicație mobilă pentru nevoile de contact cu Magistratul de la Varșovia servește, de asemenea, să furnizeze informații despre problemele de zi cu zi din oraș.

Cum funcționează ?

Vedeți un copac bătut, o gaură pe șosea sau semnalizarea luminii deteriorată? Folosind aplicația Warsaw 19115, aceste sau alte probleme din oraș. Raportați-ne în trei pași simpli:

Descrie. Problema

Aplicația dvs. va merge la centrul orașului Varșovia 19115, de unde veți primi confirmarea cu numărul, datorită căruia puteți verifica în ce etapă cazul dvs. Tot timpul veți avea acces la istoria tuturor aplicațiilor dvs.

Datorită aplicației mobile gratuite Warsaw 19115:

Veți ne informa rapid și ușor de funcționarea funcționării orașului. Acuzăti calitatea acestei probleme. Problema pe care o veți solicita - ideea dvs. de schimbare în orașul Zazelenisz Varșovia - veți observa locația unde ați dori cum ar fi să planificați copacul cu bugetul participativ. Înainte de recomandări pentru patru grupe de risc, ați notificat notificări cu privire la modificările și evenimentele actuale din oraș. Veți verifica datele de colectare de la adresa indicată pe care o verificați cum să se comporteze corespunzător Verificați unde există în general toalete disponibile în oraș

Recomandat
Lasă Un Comentariu