Principal » Internet » Warner Bros. El pune inteligența artificială. Calm, nu va înlocui încă un bărbat

Warner Bros. El pune inteligența artificială. Calm, nu va înlocui încă un bărbat

Internet : Warner Bros. El pune inteligența artificială. Calm, nu va înlocui încă un bărbat

Cineytic își dezvoltă sistemul de informații artificiale de mai mulți ani. Sa specializat în prezicerea veniturilor din filmele planificate pe o bază de date, care sunt acum disponibile atunci când discută propunerea. Clientul său a fost Warner Bros.

Orice idee despre film în diferite etichete trebuie mai întâi să fie discutată între factorii de decizie. În cazul în care proiectul are un potențial potrivit lor, acesta devine lumina verde și începe primele locuri de muncă. Selectarea actorilor, a subiectelor, data lansării - totul afectează veniturile potențiale.

Până în prezent, astfel de niuli au calculat oamenii, care a fost o soluție consumatoare de timp. Platforma cineytic folosind AI o va face în câteva secunde în loc de zile de lucru plictisitoare. Evaluează modul în care selecția unui actor dat se poate traduce în venituri de pe o piață specifică și, de asemenea, estimează impactul acțiunilor de marketing și specificul distribuției.

Filme fără decizii umane? Nu încă

Așa cum a spus el pentru Hollywoodrepore Tobias Queisser, președintele Cineytic - "inteligența artificială sună înfricoșător. Dar în prezent AI nu poate lua decizii creative. Este bun în procesarea numerelor și distribuția unor seturi de date uriașe, arătând modele care nu ar fi vizibile pentru oameni. Dar totuși aveți nevoie de experiență și instinct la deciziile creative."

Deci, puteți să dormiți pașnic, arta de film nu este transformată în pregătit de AI și vizează doar un profit simplu. Producție fără snori. Desigur, companiile de film doresc în principal să facă bani, dar numără și aspectul uman și creativitatea.

Cu tehnologia Cinelytic și proiecte similare vor fi într-o mai mare măsură pentru a preveni filmul „clapele “, care, în ciuda investind sume mari de bani, ar oferi doar începe. Unul dintre aceste titluri este producția de anul trecut "Godzilla: regele monștrilor " de la Warner Bros. Scriptbook, care este asociat cu tehnologia competitivă, a declarat că previziunile sunt destul de fiabile. În acest caz, nu aș fi surprins dacă metodele similare au fost în curând în industrie.

Cineytic istoria se întoarce de patru ani, iar versiunea beta a platformei are deja trei. De la serviciile companiei, de exemplu. Media Ingenius Media și Productivitate. Printre clienții săi recente, putem menționa, de asemenea, cum ar fi STX Studio Entertainment, care a trecut puternice rateurile printre filmele din anii 2019 - inclusiv jucării asociate cu același nume animat „Playmobil “ sau „villians. Uglydolls ".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu