Principal » Android » Warhammer 40.000: Space Wolf1.4.41

Warhammer 40.000: Space Wolf1.4.41

Android  : Warhammer 40.000: Space Wolf1.4.41

Warhammer 40.000: Spațiul Wolf este un joc plasat într-un univers foarte popular Warhammer 40k. Datorită modelului de gameplay neobișnuit, acesta funcționează perfect pe telefoane și pe tablete pe ecrane touch.

Warhammer 40.000: Space Wolf este o combinație a unui joc tactic de întoarcere cu o cartelă simplă. Prin cardurile pe care le emităm ordine soldaților noștri, ne ocupăm rănile, schimbăm armele sau folosim armături. Clădirea taliei și îmbunătățirea cardurilor deja înscrise este unul dintre cele mai importante elemente ale jocului. Principala sursă de carduri noi sunt seturi pentru care plătim aur. În fiecare dintre ele veți găsi trei cărți aleatorii.

În plus față de îmbunătățirea cardurilor și a punții, putem dezvolta și abilitățile eroilor noștri. În mare măsură, succesul nostru va depinde de misiunile selectate. Uneori, în baza noastră de date din care facem toate îmbunătățirile, vom petrece mai mult timp decât să facem sarcini. Warhammer 40.000: Spațiul Wolf oferă o Kamapnia spațioasă pentru un singur jucător și modul multiplayer, în care ne putem confrunta cu alți jucători.

O pagină puternică a jocului este corpul de iluminat grafic și sunet. Mecanismul Turner acceptă dispozitive mobile și ecrane touch. Datorită interfeței bine proiectate, controlul este convenabil și intuitiv. În principii care guvernează jocul și lumea Warhammer 40k ne introduce un tutorial extins. Nu trebuie să-l dorim, din fericire, autorii ar avea grijă de ea nu ar fi plictisitor.

Din păcate, în ciuda numeroaselor avantaje Warhammer 40.000: Wolf spațiu are, de asemenea, mai multe dezavantaje. Jocul are probleme de stabilitate. Micropaymentele pot ști, de asemenea, despre dvs. Deși multe elemente putem debloca jocul sistematic, dar ajungând bani reali facilitează în mod semnificativ distracția și ne oferă un avantaj sensibil. Cu toate acestea, dacă acest element nu se sperie, merită să ajungem la o ediție mobilă a lui Warhammer 40.000.

Recomandat
Lasă Un Comentariu