Principal » Android » Warhammer 40.000: Freeblade5.8.1

Warhammer 40.000: Freeblade5.8.1

Android  : Warhammer 40.000: Freeblade5.8.1

Warhammer 40.000: Freeblade este un shooter în care ne mutăm în lumea fantastică Warhammer creat de Workshop-ul de jocuri. Producția este disponibilă pentru descărcare gratuită, dar include micropayments.

Plot

Warhammer 40.000: FreeBlade vă permite să jucați într-un cavaler tânăr care se alătură îngerilor întunecați pentru a face față acestor marinuri cosmice cu forțe de haos responsabile de distrugerea casei protagonistului. Campania unui jucător constă în peste 170 de misiuni diferite în care luptăm pentru titlul Freeblade cu hoarde de adversari. În plus, găsim și aici provocări de zi cu zi.

Joc

Ce distinge pe Warhammer 40.000: FreeBlade pe fundalul multor alte jocuri de acțiune emise pe dispozitivele mobile este faptul că jocul a fost arătat din perspectiva unei terțe persoane și astfel camera a fost plasată în spatele eroului gestionat de noi.

Control

Warhammer 40.000: FreeBlade se caracterizează printr-un sistem de control foarte intuitiv utilizând un ecran tactil. Jucătorul poate lupta chiar și de a folosi diferite tipuri de arme de foc (ambele puști obișnuite și instrumente de exterminare mai puternice) observând nu numai dușmani, ci și pentru a distruge elementele mediului.

Cele mai importante caracteristici ale lui Warhammer 40.000: FreeBlade:

  • TPP shooter în universul Warhammer
  • Expandat Function Filet (numeroase stocuri de film, peste 170 de misiuni pentru a efectua)
  • Controlul intuitiv adaptat la ecranul tactil
  • Multe opțiuni pentru dezvoltarea eroului dvs
  • Puteți juca gratuit (micropayment opțional în aplicație)

Recomandat
Lasă Un Comentariu