Principal » Android » Roboții de război7.8.1

Roboții de război7.8.1

Android  : Roboții de război7.8.1

Roboții de război este un shooter 3D de rețea care utilizează un model de afaceri gratuit. Aceasta înseamnă că îl putem descărca complet gratuit, dar în cursul jocului întâlnim micropayment. Mulțumesc, vom putea cumpăra articole suplimentare pentru bani reali.

Multiplayer cu modul PVP

Deoarece roboții de război este un shooter set pentru distracție în modul multiplayer, varianta țintă a jocului este, desigur, PVP. Jucătorii au posibilitatea de a participa la ciocniri interesante cu mulți roboți variați (pentru a alege peste 50 de mașini unice), care, în cursul distractiv, pot fi îmbunătățite prin creșterea capacităților lor de luptă. În plus, roboții individuali pot fi echipați cu diferite tipuri de arme și module speciale, adaptând același joc de același stil la propriile dvs. preferințe.

Nu numai concurența

După cum sa menționat, roboții de război se concentrează pe clase "jucător față de un jucător ", dar nu trebuie să ne luptăm cu toată lumea, pentru că ne putem alătura clanului pentru a face față altor participanți la grup. Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul, deoarece producția descrisă include și moduri speciale pentru un jucător: Arena și toată lumea pe toată lumea.

Jucați cum doriți

Merită adăugând că în roboții de război nu putem doar să atacăm oponenții întâlniți, ci și să salvăm și să protejăm membrii echipei lor. Datorită acestui fapt, fiecare dintre jucătorii care se încadrează într-o echipă dată joacă un rol diferit în câmpul de luptă, iar un astfel de varietate crește evident șansele de echipe pentru victorie.

Roboții de război - Caracteristici:

  • Gratuit (conține publicitate și micropayments)
  • Al treilea shooter pentru mulți jucători
  • Peste 50 de modele robot unice pentru a alege de la
  • Posibilitatea de cooperare și concurență cu alți utilizatori
  • Moduri suplimentare de distracție SinglePlayer
  • Luminări grafice complet tridimensionale

Recomandat
Lasă Un Comentariu