Principal » Android » Wally1.6.1

Wally1.6.1

Android  : Wally1.6.1

Wally acest program pentru cei care caută fotografii noi, interesante să folosească ca fundal pe ecranul principal al unui smartphone sau tabletă. În aplicație există o mulțime de fotografii și grafică de înaltă calitate care vor proteja dispozitivul în funcție de gustul utilizatorului.

Imaginile de fundal în aplicație sunt grupate în mai multe categorii principale: în funcție de data adăugării și de la popularitate, printre alți utilizatori, puteți, de asemenea, să le descoperiți complet la întâmplare, comandând acest tip de căutare. Aplicația conține, de asemenea, un motor de căutare, datorită căruia este posibil să descoperiți noi imagini bazate pe cuvinte cheie, de ex. "masina ", "Muntii ", "Sea " si multe altele.

Fotografiile sunt afișate sub formă de dreptunghiuri mici, fiecare dintre care conține informații despre rezoluția fișierului. Când facem clic pe fișierul selectat, vor fi prezentate informații suplimentare, m.în. Despre autorul lucrării, greutatea fișierului și a etichetelor care i-au fost atribuite, precum și menționarea SFW (sigur pentru muncă) sau NFSW (nu este sigură pentru muncă), din care acesta din urmă indică NP. Conținut erotic. Fiecare fișier poate fi afișat în previzualizarea pe întregul ecran, setați-l rapid ca o tapet, stagi în memoria dispozitivului sau partajați cu alte programe instalate.

Programul este disponibil gratuit și nu afișează anunțuri, care nu se întâmplă adesea în software-ul de acest tip. Wally este, de asemenea, un exemplu de utilizare a orientărilor de proiectare a materialelor în designul aplicației: găsim culori live, saturate, o mulțime de animație, precum și un buton caracteristic de funcții mari.

Recomandat
Lasă Un Comentariu