Principal » Internet » The Walking Dead: Terenul nimănui - zombi în buzunar!

The Walking Dead: Terenul nimănui - zombi în buzunar!

Internet : The Walking Dead: Terenul nimănui - zombi în buzunar!

Zombie - Se pare că acest subiect în filme, serii de televiziune și jocuri nu se termină niciodată. Dar este rău? Până când apar astfel de serii ca mort de mers pe jos și jocuri bazate pe ea, zombi pot "Live " pentru totdeauna. Un exemplu este mortalul de mers pe jos: terenul nimănui sau cel mai bun mod de a rămâne la zombi în buzunar!

Plimbarea morților: Țara nimănui A livrat pe dispozitivele mobile care rulează Google Android și Apple IOS, joc de strategie bazată pe RPG, constituind o adaptare a unei serii de televiziune foarte populară la nivel mondial. Jocul a fost dezvoltat de Next Games Studio și este disponibil complet gratuit. Desigur, micropaymenturile apar în joc, dar nu sunt necesare pentru a debloca noi capitole, niveluri etc. 

Ca și în serie și comic, acțiunea jocului Plimbarea morților: Țara nimănui Ne mută în lume, în care civilizația umană și oamenii au distrus explozia unei epidemii uriașe. Cele mai multe dintre Vietile transformat în cadavrele din titlu de viață sau numit colocvial „Swingers “, iar eroii să încerce să supraviețuiască în căutarea pentru produse alimentare, armament și alte supraviețuitori. La începutul jocului găsim Daryl Dixon, eroi și personaje seamănă cu fermitate cu actori bine cunoscuți din spectacol. Chiar și tema muzicii reamintește plumbul din episoadele preferate. 

Întreaga campanie a fost împărțită în episoade și pentru provocările individuale. Totul arată ca o serie de episoade, datorită căreia putem simți rolul eroilor săi. În timpul jocului putem vizita multe locații interesante și variate, iar aceleași sarcini sunt interesante și fără precedent. În ceea ce privește jocul, avem de-a face cu o strategie clasică de întoarcere, în timpul căreia direcționăm o mică ramură a oamenilor - de obicei 2- sau 3 persoane - combaterea hoardei de zombi foame. 

Aparent o sarcină simplă se poate transforma într-un coșmar când numărul de zombi va crește. Apoi mirosurile sunt ușor înconjurate de un jucător care va fi grav rănit sau mor. Rolul-cheie este jucat prin controlul mulțimilor de cadavre vii și evitând confruntarea cu prea mulți adversari grup. Și cum rămâne cu jocul după încheierea misiunii? Între sarcini ne ocupăm de baza noastră, adică. Extinderea, îmbunătățirea, gestionarea etc. Trebuie să construim clădiri noi, să colectăm consumabile pentru a instrui supraviețuitorii, pentru a îmbunătăți armele etc. 

Deciziile luate în acest mod au o traducere directă a echipelor, pe care le luăm pe misiuni. În plimbare mort: No Man „s Land nu are un final fericit. Moartea este eroul final, iar echipa incompletă trebuie completată cu noi supraviețuitori. Foarte des, va trebui să luăm o decizie de a scăpa, iar acest lucru este asociat cu lăsarea unuia dintre eroii din spatele lui - poate exista o vătămare gravă sau moarte. 

Fiecare dintre eroi se poate antrena și echipat cu arme. Există, de asemenea, un grup de supraviețuitori np. Vânători, shooters, comandanțe, skauci etc. Fiecare grup are abilități unice. Skauci arată grozav cu adversari puternici, dar se luptă într-o mică distanță și pot fi răniți rapid când se încadrează într-un grup mai mare de amintiri. Vânătorii pot trage mai mulți adversari în același timp, dar zgomotul atrage un grup mai mare de zombi. Uneori, o rețetă pentru a face o misiune este de a alege grupul potrivit de eroi despre diferite abilități.

Jocul este pur și simplu senzațional și cu siguranță va face apel la fanii seriei. Aceasta este aproape o poziție obligatorie pentru fani, dar, de asemenea, anonimă cu subiectul ar trebui să ofere șansa acestui joc. In valoare de!

Recomandat
Lasă Un Comentariu