Principal » Android » Plimbare și text1.0

Plimbare și text1.0

Android  : Plimbare și text1.0

Walk și Text este o aplicație creată pentru persoanele care utilizează telefonul chiar și în timpul plimbări. Evită coliziunile nedorite, dar are și alte aplicații.

Spre deosebire de multe programe similare de mers pe jos și text, nu este o aplicație limitată pentru o singură sarcină (de obicei trimiterea unui SMS), a cărei fundal este o imagine a camerei. În cazul ei, putem folosi orice program și o previzualizare despre ceea ce avem sub telefon pe care îl avem într-o fereastră specială de aplicații.

O astfel de soluție are mai multe avantaje. În primul rând, nu ne limităm la o singură cerere. O putem folosi prin scrierea SMS-urilor, navigarea pe Facebook sau lectură site-uri web. În al doilea rând, este mai sigur să emită permisiuni. Cererea nu trebuie să aibă acces la contactele noastre, SMS-uri etc. Singura permisiune se aplică utilizării camerei.

Un avantaj suplimentar este abilitatea de a urmări și de a observa căutarea la ecranul telefonului. Plimbare și textul vă permite să utilizați blițul. Nu vom găsi posibilitatea de a face o imagine sau o extindere a ferestrei. Aplicația este disponibilă gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu