Principal » Internet » Amendamentul important Adobe Flash Patch Hole 0-zi. Vă recomandăm o actualizare rapidă

Amendamentul important Adobe Flash Patch Hole 0-zi. Vă recomandăm o actualizare rapidă

Internet : Amendamentul important Adobe Flash Patch Hole 0-zi. Vă recomandăm o actualizare rapidă

Din păcate, tehnologia flash creată și promovată de Adobe cu siguranță nu are o viață ușoară. Pentru compania cu tehnologia Java, este un software cu cel mai mare număr de lacune de securitate și utilizatorii cei mai expuneau privind atacurile de diferite tipuri. Ei bine, cu toate acestea, se poate găsi în rețea Există multe materiale care au nevoie de flash și nu se aplică pentru a atinge bagajul magic magic magic separat brusc pe HTML5. Utilizatorii rămân din bliț, precum și pentru a avea grijă de actualizările sale atunci când este necesar. Este doar o astfel de moment, pentru a doua oară în această lună Adobe lansează o nouă versiune, care este un patch foarte grav de vulnerabilitate.

Primul a fost publicat în 4 februarie și versiunea vizată 12.0.0.43, a cărei vulnerabilitate a permis să preia controlul asupra unei mașini infectate. Un alt decalaj este amenințarea cu Zero-Day, actualizarea stabilește un eșec total, dar trei. Primul marcat ca CVE-2014-0499 se aplică posibilității de a ocoli securitatea ASLR (randomizarea spațiului de adresă), două, CVE-2014-0498 și CVE -2014-0502, la rândul său, o șansă de a face orice cod datorită Stackul se revarsă. Adobe recomandă actualizarea Flash, cât mai curând posibil, la cea mai recentă versiune, care pentru Windows și Mac este numărul 12.0.0.70, și pentru Linux 11.2.202.341. Desigur, versiunea actualizată poate fi găsită în baza de date a aplicației pe site-ul nostru. Cazul este serios, deoarece Fireeye se ocupă de securitate a informat că multe dintre site-urile bine-cunoscute aparținând M.în. Guvernul american a fost infectat și acum atacând cu decalajul menționat al utilizatorilor inconștienți. Totul a fost numit Chirurgie Greedywonk.

Despre actualizarea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizatorii Google Chrome, deoarece acesta este echipat cu o versiune de piperflash actualizat automat. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică clonelor acestui browser și, prin urmare,. SRODURE Fier sau Dragon Comodo. Utilizatorii lor trebuie să-și amintească să actualizeze pachetul. Este adevărat că pachetul Flash sugerează să permită actualizări automate, dar în cazul unei amenințări la adresa atât de gravă, este mai bine să nu așteptați și să o faceți cât mai curând posibil.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu