Principal » Android » În modurile de secret

În modurile de secret

Android  : În modurile de secret

Joc de aventură nativă cu o mulțime de puzzle-uri și distracție în găsirea elementelor. Complotul ne duce în lumea Steampunk. Standard pentru jocuri Artifex Mundi Principalul erou este o femeie.

Plotul menționat este, din păcate, cel mai slab element al jocului. Foarte repede stropirea ei, iar sfârșitul nu este o surpriză. Din fericire, tot restul cade mai bine. În joc vom întâlni o mulțime de puzzle-uri originale, jocuri bine combinate. În al doilea rând, Steampunk Realia a dat o cutie mare pentru a arăta pe grafic și muzicieni. Trebuie să recunosc că și-au folosit foarte bine șansa.

Până în prezent, unul dintre cele mai frumoase jocuri ale studioului rămâne în temple. Un element nou este un mijlocaș, pe care îl putem folosi în stadiile selectate ale jocului. Este păcat că acest motiv a fost folosit foarte superficial. După finalizarea liniei principale de caracteristici, o campanie de mini suplimentară ne așteaptă și capacitatea de a re-rezolva fiecare puzzle-uri. Versiunea demo conține aproximativ 40% din joc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu