Principal » Internet » În Polonia, membrul Gangului Revil a fost arestat. El se confruntă chiar și de 115 ani în închisoare

În Polonia, membrul Gangului Revil a fost arestat. El se confruntă chiar și de 115 ani în închisoare

Internet : În Polonia, membrul Gangului Revil a fost arestat. El se confruntă chiar și de 115 ani în închisoare

Frontiera poloneză a arestat un hacker suspectat de a crede Grupului Revil. Deținuți Yaroslav Vasinskyi așteaptă în prezent extrădare în Statele Unite, unde îl așteaptă un proces lung. Un om este acuzat de efectuarea atacurilor de ransomware.

Ministerul Justiției al Statelor Unite De asemenea, a anunțat să captureze 6,1 milioane de dolari. Banii trebuiau să vină de la răscumpărare. Conform acuzațiilor, Vasinskyi urma să obțină acces la rețelele interne de calculatoare pentru a instala malware, care apoi date criptate.

Mandatul internațional de arestare

Cetățeanul ucrainean este suspectat de participarea la atacul Kaseya, care a fost acela de a atinge chiar și 1500 de întreprinderi. Revil, care a fost asociată cu întreaga acțiune, a fost de a cere victimelor răscumpărării pentru o înălțime totală de aproximativ 70 milioane EUR (aproximativ 322 milioane de zloți).

Cum a dat procurorul Merrick B. Garland, criminalitatea informatică este o amenințare gravă la adresa Statelor Unite, motiv pentru care, împreună cu ajutorul aliaților săi, ei vor face totul în puterea lor de a identifica făptuitorii atacurilor de ransomware, le-au pus în fața justiției și vor recupera fondurile care au furat victimele lor.

Rechizitoriu

O listă de infracțiuni care a fost de a lăsa Vasinskyi este suficient de lungă încât, în cazul convingerii pentru toate acuzațiile prezentate, El este pedepsit cu 115 ani de închisoare. Revil este suspectat de Interfecția unui total de 7.000 de computere și încercări de forță de 200 de milioane de euro de victimele companiilor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SecurityhakerzyRAnsomware

Recomandat
Lasă Un Comentariu