Principal » Internet » Italia: atac de hackeri previne înregistrarea pentru vaccinare

Italia: atac de hackeri previne înregistrarea pentru vaccinare

Internet : Italia: atac de hackeri previne înregistrarea pentru vaccinare

Președintele provinciei Lazio, Nicola Zingaretti, a confirmat că sistemele IT ale regiunii au fost atacate de hackeri. Ransomware a avut loc, ata de atac.în. pe un sistem care permite înregistrarea vaccinării împotriva COVID-19.

Securitatea cibernetică este un subiect foarte zgomotos în ultimele săptămâni. Discuția se referă în principal la afacerile naționale, dar problema este globală. Cybercriminalele au efectuat un atac asupra sistemelor IT din provincia Lazio, a cărei capital este Roma.

Nicola Zingaretti a anunțat pe Facebook că sistemele IT din provincie au fost atacate, împiedicând autoritățile să le utilizeze. În același timp, reprezentanții autorităților au decis să suspende utilizarea sistemelor informatice de a avea timp să examineze în mod corespunzător problema și să împiedice simultan răspândirea malware-ului.

Președintele Zingaretti a calmat locuitorii din regiune că hackerii nu și-au furat datele sale sensibile, cum ar fi informațiile privind finanțele, bugetul regiunii sau starea de sănătate a pacienților individuali. Cu toate acestea, ca urmare a sistemelor de suspendare, a fost împiedicată înregistrarea vaccinării împotriva COVID-19. Această stare este de a lua câteva zile, dar nu putem fi siguri cât de repede se ocupă autoritățile locale cu atacul ciberneticilor.

Seckuak jurnaliștii de servicii.En Informați că grupul de blocare Ransomware este probabil în spatele atacului. Ransomware Attack blochează accesul la un conținut de calculator, forțând proprietarii hardware-ului infectat să plătească răscumpărarea, după care sunt eliminate orice restricții ale sistemului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> ITALIACHILDERSERVICESCORPID-19RANSOMWARE

Recomandat
Lasă Un Comentariu