Principal » Internet » În Coreea de Sud puteți conduce un autobuz ... încărcat fără fir

În Coreea de Sud puteți conduce un autobuz ... încărcat fără fir

Internet : În Coreea de Sud puteți conduce un autobuz ... încărcat fără fir

Înseamnă a furniza energie vehiculului care transporta o persoană există multe: tramvaiul și troleibuzele au tractoarele lor de tracțiune peste drum, metro și unele trenuri au o fermă suplimentară de putere, iar două autobuze noi, introduse într-unul din orașele din Coreea de Sud, sunt alimentate prin Wireless de la drum.

Dongwonolev.COM

Autobuzul folosește aceleași fenomene fizice, care este încărcată fără fir smartphone-uri sau periuțe de dinți. În orașul Gumi, pentru o lungime totală de 15 km, chiar sub suprafața drumurilor au fost așezate cabluri de alimentare și traductoare, vehicule curente numite Oleva (vehicul electric online) utilizând inducția electromagnetică. Câmpul magnetic este pulsat cu o frecvență de 20 kHz, ceea ce răspunde la o bobină situată pe șasiul autobuzului de 20 cm deasupra modulului de alimentare. Liniile electrice au fost împărțite în secțiuni și numai unul este activat, pe care autobuzul este la un moment dat, datorită căreia pierderile de energie sunt minime. Eficacitatea transferului de energie este de 80%.

SMFIR.Ce.rege

Autobuzele au fost echipate cu baterii, dar sunt două treimi mai mici decât cele pe care le găsim într-un vehicul electric tipic, dar deoarece autovehiculul nu se îndepărtează de sursele de alimentare, nu necesită conectarea la încărcător după sfârșit a călătoriei. În plus, designerii s-au asigurat că vehiculul la fel de ușor și eficient din punct de vedere energetic. Important, creatorii sistemului prezic că fiabilitatea rețelei de comunicații bazate pe autobuze OLEV, garantează instalația de putere numai în 15-20% din drumurile după care se mișcă (primele tramvai comerciale Olev se desfășoară în Parcul de divertisment Seoul Traseul cu o lungime de 2200 de metri echipate cu sursa de alimentare pe secțiuni care măsoară un total de 372,5 metri). Alte vehicule ar trebui să depășească cu succes numai pe baza bateriilor proprii.

Orașul Gumi intenționează să elibereze alte 10 astfel de autobuze pe drumuri și să dezvolte o rețea de drumuri după care se pot mișca. Proiectul Power a fost creat cu câțiva ani în urmă cu Kaist și în 2010, a fost salutat ca una dintre cele mai mari 50 de invenții descoperite de revista Time. Coreenii, desigur, au exportul acestei soluții în plan, inclusiv Malaezia și Statele Unite.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu