Principal » Android » În ce măsură procesorul afectează viteza calculatorului?

În ce măsură procesorul afectează viteza calculatorului?

Android  : În ce măsură procesorul afectează viteza calculatorului?

Contrar aparițiilor, reflectând viteza calculatorului nu este doar un model al procesorului instalat, deoarece există mulți factori pentru rezultatul general și, mai precis componente. Este adevărat că un procesor puternic este un domeniu de calculator fără îndoială, dar cu el un abur trebuie să meargă restul subansamblelor. Cu toate acestea, să începem cu zero sau procesor.
Utilizatorii începători cumpără un computer au un principiu - cu atât mai mare numerele din specificație, cu atât mai bine. Prin urmare, toată lumea este ghidată de numărul de Gigabytes Meghercze (MHz) din cadrul operațional și instalat pe placa grafică. Pe lângă o placa de baza, un tip de memorie, un model de placă grafică sau un procesor sunt împingând. Această abordare a clientului este un vis al unui dealer de computere într-un supermarket electronic. Să ne amintim, totuși, că numerele nu sunt totul!
Acesta a fost cunoscut de mult timp că cel mai bun mod de a cumpăra un calculator solid și de încredere este de a finaliza toate componentele. Din păcate, în acest caz, utilizatorul trebuie să aibă o idee ce pot alege subansamblele. Cumpărarea unui procesor de top și o carte de mână cu o placă de bază slabă, memorie liberă și un procesor slab este cea mai scurtă cale spre dezamăgire, stabilitate slabă sau în cel mai rău caz de eșec permanent al întregului aspect. Selecția componentelor este în valoare de pornire de la procesorul luând în considerare nu numai parametrii săi, dar, de asemenea, eficiența preferat, aplicarea, etc.


După cum știm, procesorul este probabil cel mai important element care determină performanța generală a sistemului. Unitatea centrală menționată și ca CPU (unitate de procesare a calculatorului), funcționează cu o viteză de ceas este descrisă de așa-numitul. Hers (Hertz). Trebuie remarcat faptul că, în prezent, HERC (Hz), numai GigaHERC (GHz) nu mai folosesc. Hertz este un termen care tradus în mod liber înseamnă "Un al doilea " este un mega-milion, în timp ce un miliard de giga. Prin urmare, o Megaherc (MHZ) înseamnă o operațiune de milioane pe secundă, iar unul gigaherc (GHz) definește o intervenție chirurgicală miliarde pe secundă. Teoretic, este mai mare valoarea, procesor mai rapid, dar în zilele noastre conta, de asemenea, numărul de nuclee, feroviar, cantitatea de cache etc. Aceasta înseamnă că un procesor mai ieftin clocitic exemplu. 3.2 GHz poate fi mult mai lent decât procesorul mai nou, mai scump și mai puternic la 2,4 GHz.
În urmărirea unui procesor eficient, nu putem uita despre alte componente. Un procesor puternic de la cel mai înalt raft nu este o garanție că întregul computer va fi foarte rapid și eficient. În prezent, alte elemente care afectează, de asemenea, performanța generală a mașinii. Voi scrie în curând la viteza întregului computer, memoria de operare RAM și modelul și tipul hard diskului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu