Principal » Internet » În numele luptei împotriva Malware Microsoft, el a rănit milioane de utilizatori DNS dinamici

În numele luptei împotriva Malware Microsoft, el a rănit milioane de utilizatori DNS dinamici

Internet : În numele luptei împotriva Malware Microsoft, el a rănit milioane de utilizatori DNS dinamici

Linksmith Blacksmith și Blacksmith - Țărănesc Przysłowienajlepiej Aceasta reflectă o situație în care au existat 4 milioane de servicii Dynamic DNS Solutions NO-I Italverksinternet, după înarmare cu o comandă de judecată PrawnyMicrosoftu a luat 22 de domenii de internet, folosit pentru Jejświadczenia.

Serviciul NO-IP Vitalverx, ca și alte tipuri de servicii, este folosit în primul rând pentru a oferi acces la Dorouteres sau unități de rețea din rețelele externe, cartografând adresa IP IP pentru domenii cu numele stilului Mojrouter.DDNS.net.Datorită acestui fapt, persoanele care au un IP atribuit dinamic poate să combine cu neplăcute dispozitivele lor de rețea, chiar dacă acestea sunt absente de la absența lor, furnizorul a schimbat lor IP.

Echipa de securitate Microsoft a anunțat recent ohgrot de două dăunători, MSIL / Bladabindi și Win32.Jenxcus, care au fost asociate cu serverele de comandă și de control aproape doar adresele înființate în No-IP Vitalwerks. Experții de la Redmondputs, de asemenea, de asemenea, că câteva sute de dăunători sunt, de asemenea, utilizate de serviciile No-IP - și totuși furnizorul Dynamic DNS nu a întreprins măsuri pentru a preveni abuzul. Ca rezultat, o pereche neglijată a dăunătorului a fost să infecteze peste 7 milioane de computere.

În numele luptei cu o amenințare online, Microsoft a atins instrumentele juridice pe bază de drept. În fața Curții din Nevada, el a depus un proces împotriva lui Nerve-MutaAiri, creatorii lui Bladabini, Mohamed Benabdellah, Creatorjenxcus, soluții Vitalters și 500 de persoane anonime, au definit John Doe 1-500. În avocatul Avocaților din Redmond menține, a rupt feders legii federale și de stat, distribuirea de programe malware prin peste 18 mii. Subdomele aparținând companiei. programatori arabi au servicii în mod activ înlocuite publicitate, de vânzare de peste 500 de copii ale dăunătorilor de infractori și utilizarea serviciului NO-IP pentru a decolora în mod constant urmele lor.

Procesul a dus la o ordine judiciară foarte rapidă (așa-zis.Ordin temporar) a lansat fără un proces sau chiar de interogare.Înarmat cu hârtie Microsoft a preluat toate mișcările folosite în serviciul domeniu No-IP, în prezent, le redirecționează prin propriile servere de nume, pentru a fi ceea ce este de filtrat considerată de activități rău intenționate.

Entuziasmul de pe partea opusă nu a fost, cu atât mai mult că, aparent, interogarea de spațiul de nume nu sunt filtrate, ci pur și simplu blocate. Mediul pentru Media Vitalvers susține că aparent infrastructura Microsoft nu este capabilă să salveze cu serviciul de miliarde de interogări de la utilizatorii NO-IP.Autorul acestei note poate confirma acest lucru personal - adresa sa în desfășurarea, folosit pentru conectarea la discul intern Synology, a încetat să mai fie rezolvată, chiar dacă nu a participat la nici o activitate rău intenționat (și anumitor insecte dăunătoare pentru Windows nu au de lucru pe aceasta).

Operatorul NO-IP subliniază, fecale instrumente avansate și metode împotriva abuzului - dar în ciuda acestui timp, se întâmplă că serviciile sale vor folosi. Cu toate acestea, Microsoft nu a încercat chiar să rezolve problema cu infractorii cibernetici împreună.Dradiana, sancționate numai de hârtie judiciară. Activat doar milioane de utilizatori nevinovați.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu