Principal » Internet » În Glovo, puteți cumpăra și produse de la Biedronka de acum. Chiar și duminică niehandlowy

În Glovo, puteți cumpăra și produse de la Biedronka de acum. Chiar și duminică niehandlowy

Internet : În Glovo, puteți cumpăra și produse de la Biedronka de acum. Chiar și duminică niehandlowy

Glovo (Dawn App. Portalul Pizza), servind la comanda alimentelor, adăugate la lista de spații acceptate și la cumpărături ladybug. Acest lucru înseamnă că curierul va lua și aceste produse, de asemenea, din această reducere populară. Puțin, o va face chiar și duminică, deoarece legislația aplicabilă nu ia vânzări cu livrare.

Serviciul de livrare de la Biedronka este disponibil în 16 orașe mari și mai specific în Bydgoszcz, Gdańsk, Gdynia, Katowice, Kraków, Łódź, Olsztyn, Płock, Poznań, Rzeszów, Toruń, Sopot, Szczecin, Torun, Varșovia și Wrocław.

Capace. 1,5 mii. Produse din oferta Biedronka. Acestea nu sunt numai alimente, dar m.în. De asemenea, chimie economică, produse cosmetice și accesorii de uz casnic. Prețul regulat de livrare este de 9.99 PLN, deși Glovo a fost de a conduce promovarea în care curierul ar livra produsul gratuit. Cu siguranță, când este posibilă prima comandă cu codul promoțional al jocului.

Comenzile pot fi trimise de la. 10.00 la 22.treizeci. Reducerea promite implementarea în 60 de minute. Și după cum sa menționat deja, acest lucru se aplică și duminicilor necomerciale.

Aplicația Glovo poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu