Principal » Internet » Autoritățile din California au mașini destul de autonome

Autoritățile din California au mașini destul de autonome

Internet : Autoritățile din California au mașini destul de autonome

Dezvoltarea rapidă a autoturismelor independente, în special în Statele Unite, a privit în ultimul an cu admirația întregii lumi. În fața vehiculelor și algoritmii de control, au fost plasate mai multe și mai multe provocări complexe, dar acest lucru se poate schimba în curând. Și acest lucru se datorează autorităților din California: un stat care pentru mașinile autonome a constituit un poligon experimental în ultimele luni. Oamenii peste Wszystkonic surprinzător faptul că dezvoltarea unei tehnici de autoturisme autonome a înflorit doar în California, desigur, datorită Valei Siliconului. Cu toate acestea, nu toată lumea îi place. După cum sa raportat la Automobile News, autoritățile statului de activitate privind modificarea legilor care sunt destinate să prevină testul M.În Google vehiculele dvs. pe drumurile de stat. Cel puțin în forma actuală.

Departamentul de Autovehicule California, cu toate acestea, nu intenționează să prevină complet testele, facilitează pur și simplu o serie de cerințe pe care vehiculele le vor trebui să le îndeplinească în timpul testelor în "condiții naturale ". Acest lucru nu înseamnă că, totuși, că autoritățile de stat au arătat că o indulgență specială de la Google vor cere, printre altele, pentru a spori semnificativ puterile factorului uman care ar putea constitui un fel de supapă de siguranță.

Certificat autonom al vehiculului

În practică, acest lucru va sta în mod necesar în vehicule autonome de conducători auto profesioniști, care urmează să aibă un certificat numit sondarea ceva absurd. Este vorba de "certificatul unui vehicul autonom ", deși se poate presupune că, dacă vă urmăriți postulatele, autoritățile din California decid cu privire la numele unui document care conține un borcan semantic ușor mai puțin clar.

Regulamentele vor include, de asemenea, aspectul construcției vehiculelor în sine. Deoarece acestea trebuie să fie echipate în mod obligatoriu cu toate elementele sistemului de control, care, dacă este necesar, un operator certificat să preia controlul mașinii. În practică, aceasta va fi, probabil, despre echipamentele de mașini care desfășoară activități independente în volan și pedale.

"Auto-inserare automată cu șofer este

..

mașină."

Desigur, intrarea în vigoare a reglementărilor similare va fi o lovitură în primul rând pentru Google și Tesla. Această corporație a publicat deja mai întâi păstrată într-un plan de ton critic Comentariu Autoritățile de stat Californian Reprezentanții Google, Johnny Luu, a declarat că prioritatea pentru cercetarea vehiculelor autonome este întotdeauna siguranța și, prin urmare, este dezamăgită de atitudinea autorităților. Cea mai bună situație din punctul de vedere al Google, însă, reprezintă unul dintre ćwierków luu:

O mașină de auto-conducere cu un șofer este a

..

mașină.

- Johnny Luu (@Johnluu), 16 decembrie 2015, de asemenea, dificil de a presupune că noile reglementări ar fi în mod deosebit încetinirea dezvoltării acestei filiale a tehnologiei, deși vor primi cu siguranță o mulțime de farmec. Este, de asemenea, posibil ca testele finale pe autoturisme, Google și Tesla vor avea loc doar în afara Californiei.

Programe

Actualizări. Știri. Mai mult> Devettechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu